2777
2789

۴،۵روزه سرماخوردم . هیچ قرصی هم نخوردم. خودمو بستم به لیموشیرین و اب جوش ولیمو و عسل و  چای سبزولیموعمانی و شیرداغ و بخورِ اوکالیپتوس. 😫🤒😪

سردرد دارم وحشتناک. امروز هم که تقریبا شروع یک روز پرکار بوده برام. شستن یه مُشت لباس و ظرف و ظروف.  و جمع کردن بقایای هفت سینِ جامونده روی میز و حموم رفتن و اتو کشیدن و ...😥

شوهرمم امروز میگه انگار منم ازت سرما خوردم.یه چندباری هم عطسه کرد😣. چون دیدم یکم بهتر شدم قرار بود کتلت بدرستم. با این تفاسیر نظرم عوض شد و میخام کنسرو لوبیاچیتی و ماهی رو بزارم بپزم با یدونه سیب زمینی و تخم مرغ. 😝

تو این سه ماه بارداری فقط دوبار خوردم کنسرو.  ایا ایرادی داره اینبارم بخورم. اول ماه چهار هستم. توروخدا بگین که عیب نداره. حال ندارم پاشم غذا بدرستم. بگین خوبه قال قضیه رو بکنیم. 😆

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

بعد اینکه من خیلی هوس باقلاسبز کردم. میخام به شوهری بگم اگه دید برام بگیره بپزم بخوریم.  ولی مادرشوهرم گفت اصلااااا برای زن باردار خوب نیس. 

کسی بوده بخوره حالش بد بشه ؟ 

چای سبز و لیموعمانی هم با ترس خوردم. نمیدونم چرا ترسیدم ضرر داشته باشه. این چی این خوبه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه سردردت ميتوني استامينفن ساده بخوري ليمو  و عسل هم خوبه نشاسته هم ميتوني بخوري فرني درست كن بخور .منم سرماخوردم امروز از سردرد استاميفن خوردم گلو دردم دارم 😢😢

واسه سردردت ميتوني استامينفن ساده بخوري ليمو  و عسل هم خوبه نشاسته هم ميتوني بخوري فرني درست كن ...

مرسی عزیزم.  ایشالا خودتم زود خوب بشی.

واقعا سرماخوردگی تو بارداری سخته.

تن ماهی رو میدونم ماهی یه بار عیب نداره  اگه سرماخوردگیت شدیده حتما برو دکتر دارو میده چون تو ...

اخه این اواخر عید سرماخوردم و تعطیلات بود به دکتر  درست و حسابی دسترسی نداشتم.   حالا خداروشکر خیلی بهترم. 

ممنون عزیزم بابت کمکت. 

شما اصلا نباید غذاهای کنسروی بخوری تورو خدا نخور .باقلا سبز هم نخور . چای سبز هم نخور

چای سبز چرا ؟؟؟  من تو نت خوندم برای سرماخوردگی توی بارداری خیلی خوبه

وای استرس  گرفتم. فقط یه استکان خوردم.  دیگه نمیخورم. 

بخور اکالیپتوس برای باردارها خوب نیست .تو نت سرچ کن 

بخور چرا دیگه ؟؟؟  😣  ای بابا.  

نفسم بالا نمیاومد.  چندین بار با این بخور برگ های اوکالیپتوس تونستم نفس بکشم. 

والا تو یه سایتی نوشته بود خوبه.  برم دوباره سرچ کنم ببینم. 😥😫