2777
2789
عنوان

لعنت به تو مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 30 پست
عرض کردم مودبانه صحبت کن گُلیدل پر دلیل نمی شه از فحش استفاده کنی یا نفرین کنی کسی‌و

تاپیک خودمه دوست  دارم نفرین کنم 

تو اگر ادب  حالیته  اینهمه من نوشتم فقط اومدی دنبال زیر بغل مار بگردی ادب نداری پس

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بخدا من جز خوبی بهش بد نکردم اون منو دوستم نداشت چون بی زبون بودم لدبدخت بودم ساده بودم سلیطه نبو ...

تومنی یا من توعم ،جوانیمون تباه شد تو خرابشده اون زندگی نکردیم فکمیکنه عروسیشو عذاب میده اما ب پسر خودشم ظلم میکنه و مهم نیس فقط میگ انقد حاشیه بچینم ک عروسم تو نداری سختی باشه و سلب آرامش کنم خدا لنتش کنه

مادرشوهرمن اوایل که منو دوست نداشت چون دوست داشت دخترداداششو واسه پسرش بگیره اماااااا همسرم نمیخواستش بهم بدی نکرد ها ولی جلو من به اون دختربرادرش خیلی محبت میکرد بوس بارونش میکردها😂😂😂😂😂الانم سربه سر شوهرم میذارم میگم عشق مامانت (دختر داییش منظورمه)ای حرص میخوره 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
بمیره که چی؟ بخدا به حرفم میرسی بودنش بهترهدلامون را بزرگ کنیم

نه واللا! الان مادرشوهر من از وقتی مریض و جاخواب شده و دیگه صداش در نمیاد زندگیمون خیلی بهتر شده!! چون دیگه نمبتونه فتنه کنه ...بمیره هم بهتر میشه ..

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بمیره که چی؟ بخدا به حرفم میرسی بودنش بهترهدلامون را بزرگ کنیم

من کجا گفتم بمیره با دعا کردم  ؟؟؟؟؟ 

حتما برام پیاممو بفرست 

گفتم اون دنیا بلاخره جواب پس میدی یعنی این جمله من  مفهمومش براتون مشخص نبود که چسبوندینش به مردن 

من کجا گفتم بمیره با دعا کردم ؟؟؟؟؟ حتما برام پیاممو بفرست گفتم اون دنیا بلاخره جواب پس میدی یعنی ا ...

انشالله هم این دنیا جوابشو بده هم اون دنیا 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

من کجا گفتم بمیره با دعا کردم ؟؟؟؟؟ حتما برام پیاممو بفرست گفتم اون دنیا بلاخره جواب پس میدی یعنی ا ...

ببین عزیز همسر شما مقصره 

اونه که باید مرز درست را قرار بده که هم به شما برسه هم مادر 

پس اونه که باید حساب پس بده 

توجیهش کن 

ببین عزیز همسر شما مقصره اونه که باید مرز درست را قرار بده که هم به شما برسه هم مادر پس اونه که باید ...

عزیزم بخدا شوهرم حریفش نمیشه مادرشوعرم عین خروس جنگی میمونه اتفاقا شوهرم هرکار کرد که مادرشو توجیح کنه که پسرشو میخاد باید بچهامم  بخوای زنم رو هم بخوایی 

مادرشوعرم میگه نه  من فقط تورو میخام باهام همدست بشی حال ژنو بچتو بگیرم توهم هیچی نگی 

عزیزم بخدا شوهرم حریفش نمیشه مادرشوعرم عین خروس جنگی میمونه اتفاقا شوهرم هرکار کرد که مادرشو توجیح ک ...

همین که همسرتون پشتتون هست خوبه 

خدا راشکر 

درسته گاهی مادر نمی‌تونه تحمل کنه پسرش محبتش را تقسیم کنه

خدا به همه وسعت قلب بده