2777
2789
عنوان

لعنت به تو مادر شوهر

440 بازدید | 30 پست

مار  دوسررررر...

زندگیمونو تباه کردی جونیمون رفت  دوران طلاییمون رفت نزاشتی شادی کنیم خوشحال باشیم ..نزاشتی از تولد بچه هامون خوشحال باشیم نزاشتی وقتی من باردار بودم خ.شحالی کنه شوهرم..

لعنت به تو مادرشوعر.. 

راستی 

چطوری میخای اون دنیا  جواب پس بدی جواب خدارو چی میدی جز شرمندگی برای خودت 

دریغ اااااااز ی پوئن مثبت  

تو خیلی بدی 

خیلی حسودی 

زن ۶۶ ساله 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم همیشه میگه من فتنه کنم آتیش بندازم زندگی رو به کام پسرم زهر کنم چی به من میرسه ؟؟؟ مادر طاقت ناراحتی یه لحظه بچه اش رو نداره حالا با عروس دشمنی کنم پسرمم اوقاتش تلخ بشه من میتونم راحت زندگی کنم ؟ بذار اونا خوش باشن زندگی خوبی داشته باشن منم خیالم راحت باشه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

با اجازه استارترمیشه لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنید؟میخوام از اکانتم برم نمیخوام چیزی بمونه :) اگر گزا ...

خیلی کارتون زشته خودتون تاپیک بزنید

دقیقا حالا بری پیش مادرشوهر یه تومااااااار گلکی داره از عروسش.

نه بخدا من جز خوبی بهش بد نکردم اون منو دوستم نداشت چون بی زبون بودم لدبدخت بودم ساده بودم سلیطه نبودم بخاطر همین اینقدر اذیتم کرد

مادرشوهرم همیشه میگه من فتنه کنم آتیش بندازم زندگی رو به کام پسرم زهر کنم چی به من میرسه ؟؟؟ مادر طا ...

قدرشو بدون ...من دست بوسیدم باین  غرورم دست مادرشوعرمو ماچ میکردم ..وای مادرشوهر من فتنه هست  اتفاقا دعوای ما خوشحالش می‌کنه دختر خودشم اصن خوشبخت نیست هرچی مارو اذیت می‌کنه  از ی جا بسرش میاد متاسفانه

نه بخدا من جز خوبی بهش بد نکردم اون منو دوستم نداشت چون بی زبون بودم لدبدخت بودم ساده بودم سلیطه نبو ...

عزیز دل میگم یعنی الان اون تو فکر خودش کلی ازت شاکیه 

هر چند مقصر باشه. نمیگم ک تو مقصر صددرصدی 

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم