من با اکیپ دوستام اخیرا کات کردم و البته تقصير اونا بود من پیشنهاد کات رو مطرح کردم اونا چون میدونستن اشتباه کردن سعی میکردن باهام ارتباط بگیرن حالا خیلی حوصلم سرمیره هیچ دوستی دیگه ندارم که باهاش برم بیرون یکی دو تا هستن در حد چت خسته شدم از تنهایی بقیه رو میبینم هر روز یه کافه عکس میزارن منم دلم ادم پایه میخواد ولی کسی نیست چیکار کنم؟ البته بچه های اکیپم خیلی اهل بیرون رفتن نبودن ماهی ببار بزور سرکار نمیرم دانشگاه میرم کلاسم جایی نرفتم و الان دیگه دیره برا اینکه برم جایی کلاس ثبت نام کنم چون کلاسام داره شروع میشه شما این مشکلو ندارید؟ چقد دورو برتون دوست پایه دارید؟ از کجا جذبشون کردید؟بنظرتون چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دوران دانشگاه میرفتم یه دوست داشتم غذا مون و باهم چقدر احترام بهش گذاشتم میومد خونمون میبردیمش ترمینال خونمون میموند... ازدواج کرد ایقدر زنگش زدم جوابم نمیداد ایقد پیگیرش بودم شماره خواهرش زنگ زدم بیمارستان شهرشون پیدا کردم که گفت ازدواج کرده تو رودربایستی قرار گرفت جوابم داد ولی سرسنگین منم گفتم حتما خوشش نمیاد بیخالش شدم و پشت دستم داغ کردم که نمک نداشت... منم قید دوست رو زدم