2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانمهای شاغل بیان

265 بازدید | 30 پست

دانشجو ام یجا هست تقریبااا نزدیک خونه هستش با ماشین پنج دقیقه راهه

منشی

پنج ساعت و نیم کار هست بیمه هم داره سرویس هم داره

برم؟ اینم بگم واحد هامو بیست چهار تا برداشتم

کلاس زبان و کامیپوتر هم دارم

میرسم؟ تداخل با کلاسای دانشگاه نداره فقط دوتا از کلاسا....یکیش درس مهمی نیست

اون یکیم یکاریش میشه کرد

نظرتون‌؟ حقوشم خیلی خوب گفته بود

نمیخوام کار به درسم اسیب بزنه

واحد حتما باید ۲۴ باشه کمتر نمیشه

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

عزیزم حتما برو...ادم که مجبور بشه وقتش رو مدیریت میکنه و تو همون زمان کمی که داره هم به کارش میرسه، هم در س و دانشگاه و باشگاه ...اینجوری از وقتت هم استفاده مفید میکنی و الکی وپرت حروم نمیشه👍

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

آره چرا که نه ‌نزدیکتم هست هزینه برای رفت و آمد هم نمی‌دی .من الان محل کارم با خونه یه ربع فاصله داره .اما خب ۱۰یاعت سرکارم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو دیگه از ما میپرسی؟ باید به ظرفیت خودت نگاه کنی

ولی این کارو فدای یادگیری فنو مهارتت نکن اگر دیدی نمیکشی برو اونو یاد بگیر وقت واسه کار کردن زیاده

درامدش چقدره که بنظرت موقیت خوبیه

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

آره چرا که نه ‌نزدیکتم هست هزینه برای رفت و آمد هم نمی‌دی .من الان محل کارم با خونه یه ربع فاصله دار ...

ناراحتم که یکی کلاسای اخصصی از دست میدم

عمومیه مهم نیست حالا

واسه دوتا از درسای تخصصی دیگ هم باید ی هفته درمیون برم هم کدوم رو

چون صبحم پره دیگه

ناراحتم که یکی کلاسای اخصصی از دست میدمعمومیه مهم نیست حالاواسه دوتا از درسای تخصصی دیگ هم باید ی هف ...

با محل کارت هماهنگ کن .اون تایم درس هارو مرخصی ساعتی بگیری 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خو دیگه از ما میپرسی؟ باید به ظرفیت خودت نگاه کنیولی این کارو فدای یادگیری فنو مهارتت نکن اگر دیدی ن ...

مهارت های مرتبط با رشتم از ترم قبل شروع کردم یاد بگیرم

الان ک وقتم ازاده خیلی تنبلی میکنم

سرم شلوغ بود بهتر کار میکردم والا

تنبل شدم

درامدش ۱۴

اما به نظرم کلکه

چخبره چارده برا پنج ساعت کار

تازه با بیمه و سرویس

خیلی عجیبه

با محل کارت هماهنگ کن .اون تایم درس هارو مرخصی ساعتی بگیری

قراره زنگ بزنه اما من میگم کلکه

۱۴ حقوق با بیمه و سرویس واسه ۵ ساعت کار کلکه قطعا

مهارت های مرتبط با رشتم از ترم قبل شروع کردم یاد بگیرمالان ک وقتم ازاده خیلی تنبلی میکنمسرم شلوغ بود ...

اگر مشکوکی که خوب تحقیق کن و یک هفته ازمایشی برو میزان کارو ببین چون اکثر کار ها به تایم کاری محدود نمیشن معمولا خیلی کار میربزن سر ادم 

درمورد درستم فقط به تایم کلاس ها نگاه نکن تکالیف و امتحاناتشم هست 

درنهایت کارفرما عمیقا باید به این درک برسه که تو دانشجویی اگر نرسه مثل من بدبختت میکنه  

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

اگر مشکوکی که خوب تحقیق کن و یک هفته ازمایشی برو میزان کارو ببین چون اکثر کار ها به تایم کاری محدود ...

مامانم مخالف کار هست میگ درست سریع تمام کن مدرک بگیر اونوقت راحت کار گیرت میاد

اما من مبترسم از نداشتن سابقه

قراره زنگ بزنه اما من میگم کلکه ۱۴ حقوق با بیمه و سرویس واسه ۵ ساعت کار کلکه قطعا

کارش چی هست ؟