2777
2789
عنوان

جلو داماد خالم آبروم رفت

196 بازدید | 4 پست

من و همسرم امشب رفتیم بیرون یکجا نشستیم تو هوای آزاد بعد داماد خالم و دختر خالم و دوستش و خانومش اومده بودن 

من و همسرم یک جای حذفمون درباره خانواده ها صحبت  کردیم و من گفتم مادرتو خیلی فرق می‌ذاره بین من و جاری 

فلان کرده اینطور کرده شوهرم هی میگفت آروم تر 

بحثمون نشده بود و شاید بیست دقیقه از حرفاتون درباره این بود من الان کل ذهنم درگیره نکنه بلند صحبت کردم شنیدم این داماد خالم یک خاله رنگیه که دومی نداره

همش میگم نکنه شنیده باشه 

اصلا چرا اونجا من درباره این مسئله با همسرم حرف زدم 

توی پارک نشسته بودیم فاصله هم تقریبا داشتیم و بچه ها بازی می‌کردن یکم صدا میومد ممکنه شنیده باشه ؟؟؟

و اینکه داماد خالم میشه پسر عمو همسرم 

اگر بره ب زنعمو همسرم بگه ای وای من

از دیشب تا حالا استرس گرفتم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

كارت استباه بوده استرس نگير ان شاالله كه نشنيده

خیلی اشتباه بوده ولی میگم الان با خودشون میگن این دختره به جاریش حسادت میکته که وسط پارک هم بجای تفریح داره گلایه می‌کنه از تبعیض مادرشوهر 

حالا به امید خدا چیزی نشدهولی اگر هم شده باشه گردن نگیر عزیزم. بگو اشتباه شنیدی . از حرفم حرف درنیار

خدا کنه 

چیز خاصی نبود که مثلا نگران بشم بگن 

فقط دوست نداشتم متوجه بشن که مادر شوهرم بین من و جاریم انقد فرق می‌ذاره چون من همیشه حفظ ظاهر میکنم