2777
2789

به عنوان یک طراح میگم اگه اشپزخونتون کوچیکه قید یخچال دوقلو رو بزنید ،یخچال های با عمق زیاد اصلا نخرید چون نصفش میمونه بیرون از یونیت و ظاهر آشپزخونه رو خراب می‌کنه ،جای ماشین لباسشویی تو آشپزخونه نیست تو رختکن یا اتاق لباس یا هر جای دیگه ای دارین برای لباسشویی جا بذارید 

اینایی که گفتم همیشه چالش های من برای طراحی کلی زحمت می‌کشی واسه خوشگلی آشپزخونه آخر سر اینا میان خراب میکنن 

لا إله إلّا اللّه

ن اتفاقا لباس شویی تو اشپپزخونه نباشه زشت میشه

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اینا باید جا هم داشته باشی خو😂مثلا ما تعدادمون زیاده خریدامون هم زیاد مجبوریم یخچال دو قلو یا با عمق زیاد داشته باشیم آشپزخونمون هم کوچیکه

بعد لباسشویی رو هم مجبوریم تو آشپزخونه بذاریم،،بالکن نداریم چه برسه اتاق رختکن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

قربون شکلت ایرانیزه کار کن

لباسشویی جاش توی آشپزخونه است 😂

مثل قضیه نمای رومی شده

نمای رومی برای ایران نییییسسسستتتتتتت

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

مگه تو یخچال زندگی میکنین 😂

بنده ی شکمیم😔😂😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

قربون شکلت ایرانیزه کار کنلباسشویی جاش توی آشپزخونه است 😂مثل قضیه نمای رومی شدهنمای رومی برای ایران ...

😂😂😂😂والا بخدا الان ی پروژه گرفتم یک ذره آشپزخونه با یخچال عمق ۹۵....آخه من این عمق رو کجا جا بدم 

لا إله إلّا اللّه
لباسشویی تو اتاق..شیر تخلیه کجا باشه..اینا رو واقعا میگی

والا اصلا مگه تو اتاق خواب کسی شیر آب سرد و گرم داره و فاضلاب ؟؟؟؟؟ 

لباسشویی یا تو آشپزخونه اس یا لاندری ، دیدم بعضیا هم از مستر استفاده نمیکنن لباسشویی می‌زارن اونجا