2777
2789
عنوان

دوستان میشه بیاین حالم خیلی بدهه

265 بازدید | 31 پست

من راستش صب پارتنرم رف باغشون زنگ زدم گف دستم بنده بعد بهت زنگ میزنم نیم ساعت بعد پیام داد باغ داریم بنایی میکنیم با بابام اینا برم خونه پیام میدم منم احمقم هی زنگ‌زنگ زدم گف نمیتونم صبحت کنم بقیه هستن بعد نیم ساعت باز زنگ‌‌ زدم هی پشت هم جواب داد ک دستم بنده زنگ میزنم باز پیله کردم زنگ زدم جواب داد گفتم با دختری گف خری ها گف بیا روبیکا برات عکس بفرستم چن دقیقه ای طول کشید نتش ضعیف بود نمیومد باز زنگ زدم جواب نداد زنگ‌زدم ب باباش گفتم پیشتونه سعید گف بله گوشی قط شد بهم پیام داد خودش ک چرا ب بابام زنگ زدی هرچی بینمون بوده تموم شد زنگ زدم جواب نداد حالم بد زنگ زدم ب دادشش دیدم بعد دو دقیقه زنگ زد برام عکس فیلم فرستاد ک دارن کار میکنن خلاصه گف داییم زنداییم بودن گوشی رو از بابام گرفتم قط کردم خیلی معذرت خواهی کردم گف عیب نداره گف لطفا دفعه آخرت باشه آخه چرا بابام رو زنگ زدی الان از شرمندگی موندم چی بگم آخه ما قرارهه هفته دیگه بیان خاستگاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره میاد خواستگااااری لعنتی دیگه شک به چی داررری...بازم خودتو نباز چون دوستت داره خودش میاد ...تو ا ...

میدونید قهر ک نیستیم دو سه مرتبه زنگ زد الان ولی خب من شرمندم ازش بنظرتون کارم زشت بود ب باباش زنگ زدم من احمق خر😭

چقدر بهش گیر دادی

زشته اینقدر پشت هم زنگ زدی

از الان بهش اعتماد نداری وای به زندکی واقعی

مردا از  زن سمج خوششون نمیاد 

باید میگه کار دارم اعتماد کنی

وقت خودتو پر کن اینقدر وابسته نباشی

زنگ زیادی يعني  مزاحمت 

چقدر بهش گیر دادیزشته اینقدر پشت هم زنگ زدیاز الان بهش اعتماد نداری وای به زندکی واقعیمردا از زن سم ...

اره درسته بیشتر ناراحتی من از زنگ ب باباشه گفتم سعید آقا پیشتونه گوشی رو بدین