2777
2789
عنوان

هشتگردی های عزیز لطفا بیااااااید

155 بازدید | 35 پست

مادرم میخواد برای زندگی بره هشتگرد میخواستم بدونم اوضاع زندگی اونجا چطوریه؟ از نظر امکانات---افراد ساکن اونجا---فرهنگشون و..... ممنون میشم راهنماییم کنید

حالا چرا هشتگرد؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا هشتگرد؟

نمیدونم والا-- اصرار داره میگه اونجا خوبه خلوته  من خیلی راضی نیستم چون ازم خیلی دور میشه اما میبینم اصرار داره دیگه چیزی نمیگم اما حالا نگرانم ببینم اونجا طاقت میاره یا نه

من باشم هیچوقت نمیرم اون طرفا. دور از دسترسه زیادی. ماشین حتما باید داشته باشی. از نظر امکانات شاید اذیت شید

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

نمیدونم والا-- اصرار داره میگه اونجا خوبه خلوته  من خیلی راضی نیستم چون ازم خیلی دور میشه اما م ...

جاهای خلوت دیگه هم هست خب که بهترن

من باشم هیچوقت نمیرم اون طرفا. دور از دسترسه زیادی. ماشین حتما باید داشته باشی. از نظر امکانات شاید ...

از منم خیلی دور میشه -- من خودم تهرانم طاقت نمیارم بره--ماشین داره اما میگه از تهران خسته شدم میگه اونجا خلوته آب و هواش هم خوبه

میشه بهم یه ذره توضیح بدید؟امنیتش چطوره؟

امنيتشم خيلي بالا نيس،خونه هاشم فقط فاز ١خوبه هرچي ميري بالاتر بدترم ميشه شنيدم قطعي برق و گازم داره،آروم بودنشم بخاطر نبود امكاناتشه،اكثرا هم مهاجرن و جايي كه خيلي مهاجرپذير داره طبعا با فرهنگ هاي مختلفم درگيره،قيمت خونه هاش خيلي پاييه به همين دليل هركسي ممكنه تو همسايگيت باشه فازاي بالاترشم رسما نيمه ساختن،شهرك سازي نشده و اينا

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي