2777
2789

من مثل قصاب های حرفه ای مرغ رو سریع خورد میکنم و پشمای شوهرم ریخته بود 😂

من فوتبال و کشتی و تنیس جهان رو دنبال میکنم و پشماش ریخته بود 😂

من از قاطی کردن مواد غذایی باکی ندارم و به نظرم مزه جدید کیف میده ولی اون چهارچوب بسته داره

مثلا خرما تخم مرغ برای صبحونه یا نیمرو با چای شیرین یا توی چای شیرین نون بربری میریزم و جداگانه با قاشق پنیر و بربری میخورم 😂

خلاصه اوایل من رو میدید جیغ میکشید 😂😂

یا مثلا اون ماهی میبینه مثل خمسه توی من زمین را دوست دارم سبز میشه ولی من عاشق ماهی خوردن هستم 😂😂

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

یکی از مشکلات بزرگ من باشوهرم سیره.. مثلا بلانسبت مثل گاو سیرخام کنار غذا میخوره ولی مثلا ترشی درست میکنم میگه سیر نریز دهنم بو میگیره.. یا غذاهای شمال رو بدون سیر درست کن..من خیلی مشکل داره با این موضوع هنوز هضم نکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اون بربری تو چایی و پنیر رو جدا خوردن 🤦 فکر میکردم کسی غیر از من تو دنیا همچین کاری نمیکنه 

اگه شمالی هستی بگو که مثل من با پنیر خاکه این کارو میکنی ولی الان به دلیل در دسترس نبودن پنیر خاکه به پنیر پاستوریزه قانع میشم

فقط اون بربری تو چایی و پنیر رو جدا خوردن 🤦 فکر میکردم کسی غیر از من تو دنیا همچین کاری نمیکنه اگه ...

اع پیدات کردم همذات من 🥲😂😂😂

اره شمالی ام

برای لاهیجانم 😂

یکی از مشکلات بزرگ من باشوهرم سیره.. مثلا بلانسبت مثل گاو سیرخام کنار غذا میخوره ولی مثلا ترشی درست ...

😂😂

اون دیگه ببخشید آزار داره

مگه میشه بگی توی میرزاقاسمی یا باقالی خورشت سیر نریز ولی خودت خام بخوری😂

واوووو منم لاجو نی ام🙋

😂😂😂

من از خواهرم یاد گرفتم که دهه شصتیه 🥲

یه شوک دیگه باهمسرم اینکه نون خلفه براش عجیب بود و من عاشقش بودم

من خودم خلفه درست میکنم و تخم مرغ آبپز میکنم باهاش میخورم و شوهرم میشینه نگاه میکنه 😂🥲

لاهیجان زندگی میکنی؟ من تهران

تهرانم عزیزم

پدر و مادرم برای اونجان و الان اونجا رفتن برای زندگی ولی ما بچه ها تهران به دنیا اومدیم و همینجا بزرگ شدیم