2777
2789
عنوان

الان دقیقا30روزه که با خانواده ی همسرم قطع ارتباط کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3953 بازدید | 139 پست
شوهرت اگر همراهیت میکنه و پشتته نوش جونتون که بهترین کاره من متاسفانه شوهرم وصله به ننش

نه اصلا همکاری نمی‌کرد و همیشه هم از اونا دفاع می‌کرد همیشه هم به اجبار منم می‌برد سمتشون ولی اینبار گفتم این تو بمیری از اون تورمی یه ها نیست و محکم ایستادم ....خودشم می‌دونه دیگه این سری کوتاه نمیام

شوهرت اگر همراهیت میکنه و پشتته نوش جونتون که بهترین کاره من متاسفانه شوهرم وصله به ننش

مال منم وصل بود  اوایل یک  دوسه ماهی  قهر بود بعد دیکع با مامانش آشتی کرد  به خاطر عروسی داداشش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک سال قطع ارتباطم پریشب مهمون غریبه از شهرستان داشتم اومدن شاممن اصلا محل نداشتم بهشون چیزی هم ت ...

منم دقیقا همین افکار تو رو دارم اگه یه روز بیان خونم دیگه محلشون نمی‌دم...چون خیلی اذیتم کردن خیلی تایپیک هامو همه هست....و دیگه واقعا نمیخام ببینمشون

منم نزدیک یکساله قطع رابطه کردم و واقعا از این بابت خیلی خوشحالم خدا ازشون نگذره خیلی اذیتم کردن هیچ ...

چقدر عالی....پس منم میتونم تحمل کنم و ادامه دار باشه وقتی شما تونستین 

نه اصلا همکاری نمی‌کرد و همیشه هم از اونا دفاع می‌کرد همیشه هم به اجبار منم می‌برد سمتشون ولی اینبار ...

ببین دقیقا همسر منم همین مدلیه 

۲ سال و اندی هس ازدواج کردیم

همین ۵ روز پیش باهام دعوا کرد که بریم تفریح خانوادگی گفتم نمیام، گفت همین جمع کن برو و هزار توهین و تحقیر دیگه که من فقط سکوت کردم ...

اخرشم اومدم جمع کنم باز منو گرفت و با زبون خر کرد و مجبور شدم خانواده نحسش رو تحمل کنم 

ولی واقعا دیگه بریدم... سر هرچیزی میگه جمع کن برو ... اینجا نیای طلاق اینجا نیای طلاق ... منم میخوام باز دیگه به زبون آورد واقعا پای همه چیزش وایسم

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

الان سه ماهه مادرشوهرم فوت شده..قبل از فوت خدامیدونه چقدر عذابم دادن..چقدرررتوهین و.چقدرغصه و حرص،و گریه و....الان راحت شدم بخدا..۱۴سال کم نیس ..

..دوتابرادرشوهردارم.جاریاکه باهم رابطه خوبی نداریم..الانم اصلا رفت وآمدنداریم..خلاص شدم 

منم از دست مادرم شوهرم و دختر و دامادش خیلی ادیت شدم ولی امکان قطع رابطه نبود .الان خدارو هزار مرتبه شکر مادرشوهرم داره می میره و شرش برای همیشه از زندگی همه پاک میشه ! دخترش هم سر نامزدی بچش خدا حسابی حالش رو گرفت و نشوندش سر جاش ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

الان سه ماهه مادرشوهرم فوت شده..قبل از فوت خدامیدونه چقدر عذابم دادن..چقدرررتوهین و.چقدرغصه و حرص،و ...

کاش یروز خبر مرگ پدر شوهر منم بهم برسه 😭بخدا اینقدر عذابم دادن

روز فوتش قطعا خوشحال ترین آدم روی زمینم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

بهترین کارع حد حدود بزار ک‌ آخرش مثل من دست روت بلند نکن

غلط میکنن بابام جرشون میده....جرعت اینکارو ندارن چون خودشون میدونن دختر کیو گرفتن....تا الآنم چیزی به بابام نگفتم وگرنه بیچارشون میکرد