2777
2789
عنوان

لباس خونگی متاهلای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین به روحیه و سلیقه خود آدم خیلی ربط داره

دقیقا

من تو خونه موهامو بافت میزنم فر میکنم لخت میکنم مدل دار میبندم

دوی دارم کلا

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خودمو همسرمگاهی اون میگه چیا بگیر گاهی سلیقه خودمه.خونه باشه نباشه لباس و عطرم به راهه

افرین اصلا از افسردگی هم جلوگیری می‌کنه 

چرا من فاصله گرفتم 

تصمیم گرفتم از این ماه دیگه رویه رو عوض کنم برای خودم اول  

افرین اصلا از افسردگی هم جلوگیری می‌کنه چرا من فاصله گرفتم تصمیم گرفتم از این ماه دیگه رویه رو عوض ک ...

بهترین کاره

وقتی داری تو خوکه کار میکنی ظرف میشوری اهنگای مورد علاقتو بزار رو صورتت ماسک بزار بعدش برو دوش بگیر عطرو ادکلن بزن برا خودت ارایش کن لباسای خوب بپوش

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شوهر من عاشق تپلی بودن نرمال هست میگه زن باید یه پره گوشت داشته باشه 😅😈

من ب شوهرم میگم‌میگم زن باید ی پره گوشت داشته باشه بغل میکنی ب استخون نخوری بچلونی

البته تپل نیستما توپرم

دقیقامن تو خونه موهامو بافت میزنم فر میکنم لخت میکنم مدل دار میبندمدوی دارم کلا

جانم 

من دو سه سال فقط شوهرم می‌گفت برو بلوند کن نرفتم 

یکبار برای دل خودم رفتم عسلی کردم 

بیچاره شوکه شده بود 

تا یک روز هی بهم خیره میشد 😅😅😅😅

جانم من دو سه سال فقط شوهرم می‌گفت برو بلوند کن نرفتم یکبار برای دل خودم رفتم عسلی کردم بیچاره شوکه ...

❤️🌷❤️

برا دل خودت ب خودت برس حتما

من ۱۰ ساله ازدواج کردم موهامو رنگ نکردم ک سنم بالا نشون نده البته

بهترین کارهوقتی داری تو خوکه کار میکنی ظرف میشوری اهنگای مورد علاقتو بزار رو صورتت ماسک بزار بعدش بر ...

من در ماه سه چهار روز این مدلی هستم دروغ نگم دوباره برمی‌گردم به روال قبل