2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد خودتو داری برای انجام گناه توجیح میکنیاگر رفتی گناه کردی میخواستی با کسی ازدواج کنیهمین حرفا ر ...

میدونی میخاد اینجا یه تایید بگیره بره انجام بده برا همین نظرات مخالف رو دونه دونه توجیه میکنه

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

میدونی میخاد اینجا یه تایید بگیره بره انجام بده برا همین نظرات مخالف رو دونه دونه توجیه میکنه

اره درسته. همه توجیح هاش هم یه حرف تکراریه

انگار توی دنیا فقط خودش نیاز داره و مجرد مونده

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

اره درسته. همه توجیح هاش هم یه حرف تکراریهانگار توی دنیا فقط خودش نیاز داره و مجرد مونده

خب اونا ک مجرد موندن و نیاز دارن ازکجا معلوم چیکارا ک نمیکنن؟ تو زندگی همه ک نیستی  همه تحملشون ی اندازه نیست

تو میخوای بری انجام بدیپس دیگه تاپیک زدنت چیه

تا چهل زورهههههه بخدا خیلی زوره کل شوق و ذوقم میپره 

متنفرررررررم ازاین کاررررر اگ متنفر نبودم تااالان باکره نمیموندم 

ارزوم خاستگار خپب و ازدواج خوبه 

پاک بمونیم باکرگیمون برا سوسکا توقبر نگه داریم؟

خب واقعیتش من فقط بخاطر اعتقادات خودم نگه داشتم. ولی تو این دوره زمونه، نه تنها برای کسی مهمه نیست بلکه شانستو تو رابطه میاره پایین. دیگه انتخاب خودته نگه داری یا نداری 

خب اونا ک مجرد موندن و نیاز دارن ازکجا معلوم چیکارا ک نمیکنن؟ تو زندگی همه ک نیستی همه تحملشون ی ان ...

دوستام و دخترهای فامیل خداروشکر خیلی عاقل و متین بودن

ما سمت گناه و پسرای هرزه نمیریم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖