2777
2789
عنوان

از شوک های فرهنگی که در مواجهه با همسرتون برخوردید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 10527 بازدید | 164 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما جنوبیا توی تابستون خرما رو با ماست میخوریم البته سفت و چکیدهبعد پسر خاله ام دانشگاه اراک بود خرما ...

نه ، منم خرما با ماست نمی‌خورم ، ولی امتحان میکنم 

من عاشق غذاهای شیرینم ، ولی شیرینی دوست ندارم ، برعکس همسرم

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

دقیقا مثل بار اول که تو خانواده همسرم شکر و روی عدس پلو خالی کردم و همه از تعجب اینطوری 😱 شدن

یه بار امتحان کن غذاها رو بدون شکر بخور،شاید خوشت اومد😁

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
یه بار امتحان کن غذاها رو بدون شکر بخور،شاید خوشت اومد😁

تو مهمونی های رسمی که مجبور بشم ، میخورم ، ولی اصلا خوشم نمیاد

مادرشوهرم می‌گفت اسمت و باید بذاریم شیرین 😂😂😂😂

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

اینا دیگ بی فرهنگن

خیلیییییییییی و منی که قصد دارم با این فرهنگ بچه مودب بزرگ کنم😔

شوهرم هم خیلی تلاش میکنه اینجور نباشه اما بلاخره با اینا بزرگ شده گاهی انجام میده.

وای بروزی که دوتا برادر کوچیکم یا دامادمون و خواهرم یکی از این مواردو بو ببرن 😭😭😭

این در حد شوک توی کما رفتنه نه شوک فرهنگی

تاره دیروز باهام درد دل میکرد میگفت خانواده شوهرش همه کنارهم راحت لخت میشن . من گفتم پسرا نبر تو کوچه بزرگن عیبه بعد گفت اتفاقا پسرام خیلی باحیان اونا که لخت میشن نمیرن وییششون ....

تو مهمونی های رسمی که مجبور بشم ، میخورم ، ولی اصلا خوشم نمیادمادرشوهرم می‌گفت اسمت و باید بذاریم شی ...

فک کنم شخصیت مهربون و خنده رویی داری و با همه دوس میشی و راحت ارتباط برقرار میکنی ، درسته؟

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»