2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین خواهرانه ...

251 بازدید | 22 پست

سلام .اومدیم دنبال خونه میگردیم برا اجاره ایقد ناراحتم که چرا منم یه خونه ندارم خونواده من نداشتن خونواده شوهرمم داشتن ولی کمکی نکردن حتی برا عروسیمون ریال ب ریالشا خودمون دادیم من طلاهاما فروختم دادیم پول پیش الان باید بلند شیم همه جا گرونه دلم ایقد گرفته آرومم نمیشه از دار دنیا هم یه پراید داریم خیلی سخته خوش ب حال اونایی ک خونه دارن از ترس مخارج بچه حالا حالا ها باید صبر کنم هعی 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

منم مستاجرم

ماشینمونم پرایده

ی پسری دارم ک ب دنیا نمیدم

ولییییی

دارم از زندگی لذت میبرم

قانع باش 

چشم ب دست کسی نداشته باش

شوهرت ک زحمتکش باشه

پولتونم ک حلال باشه

خونه و ماشین مدل بالا خود ب خود میاد

تا پاااای جان میخواهمت تمام من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت شغلش چیه ؟ یه وام بگیرید خونه بخرید . اگه لازم شد ماشینم بفروشید 

اخه با یه حقوق یه تومنی که ۴۰۰تومنش الان کرایه خونس ۴۰۰قسطا وام ازدواج چجوری قسط بدیم دلم خیلی گرفته 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
رهن بگیرین خب اجاره خیلی زور داره 

اینجا رهن رو ۲۰تومنه اخه از کجا

منم مستاجرم ماشینمونم پرایده ی پسری دارم ک ب دنیا نمیدم ولییییی دارم از زندگی لذت میبرم قانع با ...

بخدا یه وقتایی اینجوری میشم نگاه میکنم میگم روزا مث هم میگذره با یه بخور نمیر من ک نمیدونم لباس عید چیه از همه چیزم میزنم 

ماشین طلا اینا بفروشین رهن بشینین 

ماشین که ۴ الی ۵ تومنم طلاهم نداشتیم ک بخرم هرچی داشتم فروختم ۵ تومن دادم رهن یعنی بیچاره نداشت که من سرویس بردارم ک الان بخام بفروشم 

بخدا یه وقتایی اینجوری میشم نگاه میکنم میگم روزا مث هم میگذره با یه بخور نمیر من ک نمیدونم لباس عید ...

منم امسال لباس عید نگرفتم

شوهرمم چون تولدش دم عیده بقیه واسش کادو اوردن

واس پسرمم پولایی ک مامانم اینا ب مناسبتای مختلف بش دادن رو جمع کرده بودم و لباسای خوشگل خریدم

عید ک تموم شد حالا ک با لباس نو چ غیر نو

مهم اینک فردا عصر ک شوهرم اومد سه تایی با ی فلاسک چایی میریم لب دریا 

تا پاااای جان میخواهمت تمام من