2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رل بزن 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●
این حرفا فایده نداره من چقد خودمو خوب نگه داشتم اهل دوستی و...نیستم ولی انقد خواستگارای بد دلمو شکست ...

فکر میکنی زندگی بقیه رو از بیرون میبینی ، خرف خداست این عین ترجمه متن قران پاکها برای پاکها و ناپاکها برای ناپاکها، از دل زندگی اونا که بیایی میفهمی که چطوریه بیرون زندگی اونا رو با داخل زندگی خودت مقایسه نکن ، افرین به تو که پاک‌موندی بهترکه خواستگار بد رفت 

عمرا غرور دارک براخودم

ربطی نداره تو درخواست نده فقط مشخصاتتو وارد کن هرکی دید خوشش اومد درخواست میده

مث اینه که تو جامعه بری و دیده شی و ازت خواستگاری کنن

من خودم یه مورد خوب اونجا برام پیدا شده حیف خونوادم فقط بخاطر اینکه ۵۰سال پیش عرب بودن و الان شهرخودمونن قبول نمیکنن با اینکه همه رسومشونم مث خودمونه

این حرفا فایده نداره من چقد خودمو خوب نگه داشتم اهل دوستی و...نیستم ولی انقد خواستگارای بد دلمو شکست ...

منتظر اتفاق های خوب باش تو زندگیت صبر کن فقط از خدا بخواه 

فکر میکنی زندگی بقیه رو از بیرون میبینی ، خرف خداست این عین ترجمه متن قران پاکها برای پاکها و ناپاکه ...

چقدرررر از خدا خواستم اگه اینی که میخواد بیاد خواستگاریم آدم بدیه اصلا نگارش سمت من ترجیح میدم خواستگار نداشته باشم تا اینکه این بدا بیان سراغم ولی خدا توجهی به حرفم نداره هرررررباررررر دلمو میشکنه با این بنده هاش...چقدر ازش خواستم گفتم نیاز دارم ازدواج کنم و شوهرم کنارم باشه اون آدمی که لایقمه بیاره تو زندگیم ولی اصلا انگار خدا صدامو نمیشنوه تو که نمیدونی چیا میکشم

من اصلا مامایی نزدم ولی خب ازدواج کن ولی نزار بچت بشه 😂

من آوورده بودم اولویت های بالا بعد عمم ماماعه میگفت نیا کثیفه و اینا من باورم نمیشد دیگه گفتم بزار برم فیلمشو ببینم چیه که اینجور میناله آقا من رو به موت شدم از اون اول😂😂مامانم قیافم دید گفت داری چی میبینی اینجور شدی 😂😂

مردا اکثرا بچه میخوان بابا خودشون نخوان مامانشون هی انگولکشون میکنه بیارید بچه و اینا مگه کلا طرف از بیخ مشکل داشته باشه عقیم باشه😂😂