2777
2789
چقدرررر از خدا خواستم اگه اینی که میخواد بیاد خواستگاریم آدم بدیه اصلا نگارش سمت من ترجیح میدم خواست ...

منم بودم بخدا جای تو هم بودم به فشار جنسی هم رسیدم به گناه هم رسیدم منه نماز خون ولی صبر کن ادمی که باید بیاد میاد فقط از خودش بخواه ، یه شهید رو واسطه قرار بده مبخوای اعتقاد داشته باش یه نداشته باش بلاخره اینم یه راهی هست ،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آوورده بودم اولویت های بالا بعد عمم ماماعه میگفت نیا کثیفه و اینا من باورم نمیشد دیگه گفتم بزار ب ...

اره خیلی کثیفه 

خب به هرحال وقتی تو نخوای هم نمیزاری بچت بشه دیگه😂😂 هرچی اون گفت قبول نکن

من که تصمیم دارم وقتی ازدواج کردم ۱۰ سال بعدش بچه بیارم😂

انقد صبر کردم و آنقدر ازش خواستم و هی بدتر شده که دیگه حتی امیدمون به خدا هم دارم از دست میدم

نگاه گناه های خودمون هم ما رو از خدا دور میکنه یکی رو واسطه بگیر به نظر من یه شهید رو اونا حرفشون پیش خدا برش داره کار راه اندازن امتحانش مجانیه یه پنجشنبه معراج شهدا یا شهدای گمنام یه بسته شکلات و درد دل سر مزار یه ادم زنده که پیش خدا اعتبار داره

منم بودم بخدا جای تو هم بودم به فشار جنسی هم رسیدم به گناه هم رسیدم منه نماز خون ولی صبر کن ادمی که ...

همه اینکارارو کردم از لحاظ جنسی نه میخ ام یه مرد همدمم باشه خونه زندگی خودمو میخوام

اره خیلی کثیفه خب به هرحال وقتی تو نخوای هم نمیزاری بچت بشه دیگه😂😂 هرچی اون گفت قبول نکنمن که تصمی ...

یهو دیدی شد اون وقت چی کنم 😂😂😂عقیم باشه خیالم راحت تره😂😂