خودم توی خونه ی کم جلوی موهامو فقط به نظرتون بهم میاد؟
یادمه ۹سال پیش این رنگو گذاشتم
پوستم روشنه چشمام هم سبز آبیه
بعد به نظرتون آرایش کردنی رژ صورتی بزنم ضایعس؟
چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
به نظرت چ رنگی بزنم..من زیاد آرایش نمیکنم درحد ضدآفتاب و ریمل هستش..ولی جشن دعوتیم ی کم زیادتر آرایش میکنم
چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😆ی لحظه خودمو تصور کردمبه نظرت چ رنگی بزنم..من زیاد آرایش نمیکنم درحد ضدآفتاب و ریمل هستش..ولی جشن ...
رنگای نود مده
صورتی نه مخصوصا صورتی پر رنگ
قهوه ای مسی تو این تناژا کلا مده
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
رنگای نود مده صورتی نه مخصوصا صورتی پر رنگ قهوه ای مسی تو این تناژا کلا مده
آره درسته مرسی گلم ممنونم از لطفت که اومدی تاپیک ونظرتو دادی