2777
2789

هیچ مشکلی ندارم باهاش جز این موضوع توروخدا شما بخونین کمکم کنین

خیلیییییی خیلی به سالم بودن غذا اهمیت میده .... چند ماهه واسه خونه روغن نخریده به جاش روغن زیتون خرید و حتما حتما هم باید کم بریزیم تو غذا ، رب اصلااااا نخریده و معتقده باید گوجه بریزیم به جای رب چون رب رو معلوم نیست چیجوری درست می‌کنن

پنیر رو آماده نمیخره خودش درست میکنه 

من باردارم و شدیداً هوس شیرینیجات میکنم ولی نمیخره😭میگه دیابت بارداری میگیری

خودم رفتم شکر خریدم کیک درست کنم اخماش رفت تو هم سرم داد زد که تو مگه نمی‌فهمی دارم سبک زندگی مونو عوض میکنم بعد تو میری چرت و پرت میخری 

واقعا بعضی وقتا انقد هوس میکنم دلم میخواد گریه کنم

فقط وقتایی ک خودم تنها میرم بیرون یا جایی کار دارم میرم عین عقده ای کلی شیرینی میخرم تنهایی میخورم 

حتی پنیر پیتزا و سس هم نمیزارع بخریم میگه چاق می‌کنه و چربی و قندمون می‌ره بالا 

چیجوری باهاش حرف بزنم چی بگم بهش واقعا دارم اذیت میشم چون بشدت عاشق شیرینی جات و فست فود و هله هوله ام😭

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم اومد از سبک زندگیش 🤣

رب خانگی درست کنید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

رب محلی از به ادم مطمینن بخره

مسئله من رب نیست فقط 

کلی چیزای دیگه می‌خوام ولی نمیزارع بخرم

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

خانوادش هم همینطوری هستن؟

نه اصلا 

مخصوصاً مامانش ک خیلی روغن و اینا مصرف می‌کنه بعد الان بیمارستان بستریه یا خاله هاشم همه شون به خاطر دیابت و سکته فوت کردن اینم از اون موقع سبک زندگی رو تغییر داد