2777
2789
عنوان

کساییکه رشتشون تجربیه میان

163 بازدید | 24 پست

ابجیم سال دیگه انتخاب رشته داره بین تجربی و ریاضی مونده اما میگم قبولی رشته های تجربی تو کنکور خیلی سخته و میگن امسال از مدارس دولتی یه نفرم قبول نشده

بعد میگیم خب اگه واقعا اینهمه سخته و نشدنیه نره تجربی چون مثلا عاشق علوم نیست و علوم خوندنو خیلی دوست نداره اما تو امتحانا نمره هاش همیشه خوب میشه اما حل مسئله رو خیلی دوست داره

کدوم رشته های ریاضی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به علاقه ش داره و رشته اینکه دوست داره در دانشگاه بخوونه

ببین علوم خوندنو عاشقش نیست خب

اما عاشق دندون پزشکیه هوشبری هم خوشش میاد که میگیم خب رشته های شناور ریاضی هم هوشبری داره

میشه تو یه درسی همیشه 20 گرفت ولی علاقه ای بهش نداشت

اگه نمیخواین چند سال پشت بمونه و روح و روانش نابود بشه نفرستینش تجربی منی که با علاقه خودم اومدم چیزی که میخواستم قبول نشدم چه برسه خواهر شما که علاقه زیادی نداره

علاقه 

علاقه

علاقه

من امسالم بمونه میشه 3 سال ک پشت کنکورم اما پشیمون نیستم چون علاقه دارم نه خسته میشم نه پشیمون

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

از نظر من علاقه کافی نیست 

تو چی استعداد داره بره اون 

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

از نظر من علاقه کافی نیست تو چی استعداد داره بره اون

دقیقا همینه دیگه الان مردم از یکی هیچ خوششون نمیاد میرن ازدواج میکنن بخاطر پول بعد علاقه جطور بگم به دندون پزشکی علاقه زیادی داره اما خب میگه نمیدونم حوصلم میکشه سخت درس بخونم یا نه

دقیقا همینه دیگه الان مردم از یکی هیچ خوششون نمیاد میرن ازدواج میکنن بخاطر پول بعد علاقه جطور بگم به ...

به ایندشم فک کنید 

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(