2777
2789
عنوان

کساییکه رشتشون تجربیه میان

73 بازدید | 16 پست

ابجیم سال دیگه انتخاب رشته داره بین تجربی و ریاضی مونده اما میگم قبولی رشته های تجربی تو کنکور خیلی سخته و میگن امسال از مدارس دولتی یه نفرم قبول نشده

بعد میگیم خب اگه واقعا اینهمه سخته و نشدنیه نره تجربی چون مثلا عاشق علوم نیست و علوم خوندنو خیلی دوست نداره اما تو امتحانا نمره هاش همیشه خوب میشه اما حل مسئله رو خیلی دوست داره

کدوم رشته های ریاضی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ریاضی فیزیک بره مهندسی کامپیوتر مهندسی صنایع خوبن بازار کارشون

خودشم الان که داره میره نهم ریاضی و بیشتر دوست داره واقعا

اما خب از اونور هم دندون و هوشبری

میتونه بره مشاوره تست هوش بده اما خودتون گفتین حل مسئله دوست داره و با علوم اوکی نیست پس راهش مشخصه ...

وای اره 

نه ببین از علوم بدش نمیادا خب  اوکیه باهاش اما خب مثلا نمیگه که عاشق علوم خوندنم

خودشم الان که داره میره نهم ریاضی و بیشتر دوست داره واقعااما خب از اونور هم دندون و هوشبری

دودله حتما ولی ریاضی بره پشیمون نمیشه بعد اگر خواست ۱۸ سالگیش کنکور بده،پایه ریاضیات و فیزیکش خیلی قوی میشه و میتونه کنکور تجربی بده 

دودله حتما ولی ریاضی بره پشیمون نمیشه بعد اگر خواست ۱۸ سالگیش کنکور بده،پایه ریاضیات و فیزیکش خیلی ق ...

دقیقا بابام همونو میگه میگه شیمی و فیزیک ریاضی بیشتره یه زیست داره تجربی که اونو میشه با معلم خوند

وای اره نه ببین از علوم بدش نمیادا خب اوکیه باهاش اما خب مثلا نمیگه که عاشق علوم خوندنم

علوم نهم مبحثش شیمی و یه قسمت کمی زیست 

اگر از زیست شناسی و آناتومی بدن بدش میاد،اصلا به تجربی فکر نکنه بالاترین ضریب رو همین دروس داره 

ولی اگر هندسه رو تو ریاضی نهم دوست داشت،بره ریاضی 

دقیقا بابام همونو میگه میگه شیمی و فیزیک ریاضی بیشتره یه زیست داره تجربی که اونو میشه با معلم خوند

آفرین اونطوری پایش خیلی قوی میشه بعد ریاضی تجربی رم خوب میزنه 

زیست هم سخت نیست فقط حجمش زیاده 

حالا شاید ممکنه علاقش عوض بشه 

من خودم علاقم بعد سه سال عوض شده چون هدف مشخصی نداشتم ولی اگر خواهرت واقعا مصممه تصمیمشو بگیره 

کنکور ریاضی قبولیش راحت تره چون جمعیت خانوما تواین رشته کمتره 

ولی تجربی تا آدم خرج نکنه،نمیشه 

اصن طرف مدرسه عادی بخونه با معدل ۱۹ و ۲۰ بازم باید برای کنکور و کتاب تست و آزمون خرج کنه که واقعا هزینش زیاده 

اگر تامین مالیش میکنین که والسلام