2777
2789
عنوان

عذاب وجدان رفتارم با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 34 پست
میگه نگاهش نکردهوقتی نگاه نکرده چجوری سلام کنه؟

چندبار نگاش کردم اون لحظه اول فقط حواسم پرت بود .بعدشم میتونست اون بیاد پیشم .بارها تو مجالس من صداش کردم جا براش باز کردم یه بارم اون میومد

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب منم بزرگترم .نمیدونم والا چی درسته

وقتی به آدم بی محلی بشه بدجور دلش میشکنه شما باید بزرگی کنی از دلش دربیاری مخصوصا که میگی بچه است پس انتظار زیادی ازش نداشته باش 

هیچوقت هم برای خوشایند یکی دیگه دل کسیو نشکنین

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

خوب منم بزرگترم .نمیدونم والا چی درسته

میدونی من خودم به شخصه

وقتی میرم تو مراسم خانواده شوهرم

خیلی معذب میشم

دوس دارم منو پیش خودشون جا بدن نه اینکه از دور همو ببینیم

خواهر شوهرام از من ۷    ۸ سال بزرگترن

مثلا تو مراسم ختم و اینا طوری خودشونو میگیرن که

واقعا ناراحت میشم

همیشه انتظار دارن من برم پیشوازشون

بابا منم عروستونم چیه همش افاده و قیافه

وقتی به آدم بی محلی بشه بدجور دلش میشکنه شما باید بزرگی کنی از دلش دربیاری مخصوصا که میگی بچه است پس ...

بخدا من اصلا چشم دیدن مادرشوهرم ندارم دیشبم مجبوری باهاش رفتم .ولی این جاریمو دوس دارم چون بچه هم هست دلم نمیاد ناراحتش کنم

تقصیر شما بود. اول بار نگاش نکردی که. منم باشم دیگه نگات نمیکنم. مشکلش با مادرشوهر بود ب شماچه

میگم حواسم نبوده اونم میخاست پیش دوستاش باشه کشته نگاه من نبود .

قطعا دبده دیگ جاریشو باید میومد سلام میکرد من کوچیکه رو میگم

میگه من کنار مادرشوهرم نشسته بودم 

بعد جاری اومده جلو مادرشوهر محلش نداده،اسیم نگاهش نکرده

شما خودت وقتی کسی نگاهت نکنه سلامش میکنی؟

من عاااشق زمستونم❤️
میگه من کنار مادرشوهرم نشسته بودم بعد جاری اومده جلو مادرشوهر محلش نداده،اسیم نگاهش نکردهشما خودت وق ...

مگ شما وارد جمع فامیل بشی یکی حواسش ب ورودت نباشه مخصوصا ک کوچیکترم باشی نمیری جلو بهش سلام کنی؟

میگه من کنار مادرشوهرم نشسته بودم بعد جاری اومده جلو مادرشوهر محلش نداده،اسیم نگاهش نکردهشما خودت وق ...

جآری جلو مادرشوهر نیومد اصلا رفت یه جای دیگه