2777
2789

واقعا زندگیشون در یک لول دیگست

ببینین ادم خوشگل زیاد هست ولی یکی از اقواممون زیباییش اصلا خیلی فراتر از زیباییه 

جوریه که خیابون میبیننش سرشون رو بر میگردونن سمتش 

همیشهههه هر جا بره بلا استثنا همه ادما میان دورش

رفتار همه باهاش یجور دیگست باورتون میشه 

اجازه ندارم عکسشو بزارم موهاش نارنجیه خودش سفید چشماش عسلیه 

و اصلااا هیچ عمل زیبایی نداشته

خدایا یه دختر این جوری بهم ندادی یه نوه این شکلی یهم بده

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه خودتی شیطون

نه گفتم که اقواممونه 

ارزومه دختر داشتم دخترمم اون شکلی بود انقدر زیبا و ملیحه

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

دقیقا یه آدم تو کلاس ما اینجوری بود خیلی خوشگل 

پوست برنزه 

با چشمای درشت کشیده با ابرو های پرررر و مژه های خیلی بلند 

دماغ کوچیک لب قلوه ای 

صورت کوچیک ولی زاویه داره اصلا نمیتونم بگم چقدر زیبا ست

من قبلا خیلی خوشگل بودم ولی هر چی بزرگ تر میشم حس میکنم زشت تر دارم میشم نمیدونم چرا...

شاید خودتون این حس رو دارین

من ی همکلاسی دارم حالا فک کنم ازین تعریفی ک شما میگید زیباتره. ولی زندگیش پر مشکل ، بچه طلاق بود خونه مادربزرگش زندگی میکرد لقمه منو‌دیده بود میکفت تو خونه ما کسی برای من اینجور چیزا درست نمیکنه اگ گشنه باشم باید خودم خودمو سیر کنم. اخر شب از بیمارستان میخواستیم برگردیم من کسی اومده بود دنبالم اون با استرس سوار اسنپ شد رفت.پدر مریض بیمارستان بستری و...

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

اره زندگیشون خیلی فرق داره بابقیه ولی اینکه ارزو میکنی دختر یا نوه اینطوری داشته باشی برام عجیبه حدا ...

ایشالله همه جوونا عاقبت بخیر باشن 

چون من دوست داشتم دختر داشته باشم اون دختر رو میبینم بیشتر دلم میگیره 

من ی دوستی دارم حالا فک کنم ازین تعریفی ک شما میگید زیباتره. ولی زندگیش پر مشکل ، بچه طلاق بود خونه ...

انشالله ایندش روشن باشه