2777
2789
عنوان

بیاین راز پوست خوبمونو به هم بگیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چیا استفاده میکنی؟میخوام پوستم صاف و شفاف بشه؟

صبح با شوینده صورتمو میشورم

تونر و آبرسان میزنم بعدش مرطوب کننده و در اخر ضد آفتاب

خونه باشم و شب هم باشه ضد آفتاب رو میزنم

برای شبم دوباره شوینده تونر استفاده میکنم بعدش سرم درمانی 

در اخرم مرطوب کننده

هفته ای یک بار ماسک لایه بردار استفاده میکنم بعدش ماسک آبرسان و هفته ای یک بار ماسک کلاژن 

فیشال میکرونیدلینگ انجام میدم چند جلسه ای هم کلاژن تزریق کردم برای شفافیت و سفتی 

محصولاتی هم که استفاده میکنم از برند اوردینری ، کلینیک ، کوزارکس و ایزدین هست 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

چنتا کار پوستو شفاف میکنه 

اول. آب رو بجوشون یه قل زد خاموش کن بریز تو کوزه ی سفالی بیرون از یخچال درشم بسته باشه تشنه شدی همونو بخور همیشه 

دوم  پرهیز از فست فود سرخ کردنی

سوم استفاده از رو غنهای طبیعی مثل کنجد، زرد، زيتون، شحم، 

چهارم  خوندن نماز شب، وبیدار موندن از اذان صبح تا طلوع آفتاب که چهره نورانی میشه

پنجم  استفاده از نوره ی سنتی بودار هفته ای یه بار

واسه منافذ کدومش خوبه؟؟چجوری درست میکنی خاک رس میگیری؟

خودت درست کنی بهتره

هفته ای یکبار 

از عطاری خاک رس بگیر سبز برای پوست چربه ،سفیدش برای پوست خشک قرمز یا صورتیش برای پوست نرمال

قبلش امتحان کن ، با اب قاطیش کن رو دستت بزن اگه بعد از نیم ساعت قرمز نشد یعنی اوکیه

من توی ظرف غیرفلزی درست میکنم اول بهش گلاب یا اب خنک اضافه میکنم کم کم بعدش هم بزن تا یکنواخت بشه بعدشم عسل و روغن درخت چای یا روغن اسطوخودوس اضافه کن که اختیاریه

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍