2777
2789

۱۱ سالشع

ما چن روزه خونه مادرشوهرم میمونیم 

مادرشوهرم نیستش رفته تهران گف بمونم با اینا که تنها نباشن تو خونع

شوهرم حتی یدونه نون نمیخرید 

هی من کارتمو میدادم میرف روغن میخرید نون میخرید مرغ میخرید و اینا

(پول یارانه و حقوق کمیته ام بود شوهرم نداده بود)

بعد من دیروز با شوهرم بحث کردم که کارتتو بده برن واس خونه وسیله بخرن دیگه همش کارت منو میبرن مغازه

بعد دختره الان با پسر برادرشوهرم که همسنشع دعواشون شد

پسر هم از حرصش اومد گف زنعمو  وقتی تو کوچه بودیم مریم میگف زندایی با دایی دعوا میکرد که همش باپول من میرن نون میخرن

منم صداش زدم گفتم چنبار تاحالا خبر چینی کردی ولی دفعه اخرت باشه من وظیفم نیس نون و وسایل بخرم باید داییت میخرید یا خودتون تو خونه داشتید

اونم خودشو زد ب گریه ک الکی میگه

ولی مطمعنم الکی نمسگه چون چندین بار اینجوری خبر چینی کرده

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پتیاره رو باش 

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم برات اون بچه ای الان ۱۲سالشه هیچی نمی‌فهمه رفتی بااون بحث می‌کنی من جای مادر اون بودم می دونستم باهات چی کار کنم 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
متاسفم برات اون بچه ای الان ۱۲سالشه هیچی نمی‌فهمه رفتی بااون بحث می‌کنی من جای مادر اون بودم می دونس ...

هیچی نمیفهمه و دنیارو بهم میریزه

دفعه اولش نیس

مادرشم هیچ غلطی نمیتونه بکنه

زرنگ باشهه دخترشو درست تربیت کنه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا دلم برا خواهرشوهر مادرشوهر آینده ش میسوزع

😂دختر خاله منم همینه کلاس ۴ میره بعد حرف که میزنیم میاد گوش میده بعد میره گزارش میده مثلا اینقدر فضوله میرم تو اتاق تلفنی حرف میزنم به هر بانه ایی درو باز میکنه میاد داخل الکی خودشو مشغول میکنه اینم تهرانیه باهاش بحثم شد نکبتو بهش مبگیم ضبط صوت