2777
2789
عنوان

آیا زن مذهبی رو دیدین که با چندتا بچه جدا بشه چیکار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 111 پست
ییعنی جدایی گناهه؟

نه 

یه حسی دارم حس گناه 

فکر میکنم باید بخاطر رضای خدا بمونم 

ولی 30 سالمه ازبسکه استرس و تنش دارم همش مریضم طوری که ازحال میرم اگه کسی پیشم نباشه کمکم کنه تمومم

ممنون که اومدی تاپیکم راهنمایی کردی تو این تاپیک دلم گرم تر شد نظر ها و پست ها که خوندم

عزیزم با سه تا بچه خیلی سخته جدا شدن و خرجی درآوردن! فرسوده میشی حسابی! خانوادت هم که حمایت نمی کنن! شهرتون هم کوچیکه و مردم حرف میزنن و هر آدم عوضی به خودش اجازه میده بهت پیشنهاد بدا ...به نظرم اگه میتونی بمون سر خونه زندگیت ولی فرض کن شوهر نداری و طلاق عاطفی بگیر..‌

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گناه نیست

اما بعد طلاق خیلی اذیت می شی

خوب سبک سنگین کن

ببین سختی های الان یا سختی های بعد از طلاق

کدومشو می خوای؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

عزیزم با سه تا بچه خیلی سخته جدا شدن و خرجی درآوردن! فرسوده میشی حسابی! خانوادت هم که حمایت نمی کنن! ...

همه رومیدونم عزیزم 

انقدر فکر کردم مغزم داغ کرده 

نمیتونم افسردگی و مریضی جسمی امونمو بریده 

این مرد روانیه طلاق عاطفی دوسه ساله گرفتیم 

همه رومیدونم عزیزم انقدر فکر کردم مغزم داغ کرده نمیتونم افسردگی و مریضی جسمی امونمو بریده این مرد رو ...

یه خورده جلوش پاچه پاره باش ...خودت رو تخلیه کن ..نذار رو اعصاب و روانت بره ...خدا بهت کمک کنه خیلی شرایطت سخته عزیزم

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

ببین باید شرایط خودت رو ببینی اگه واقعا شرایطت غیر قابل تحمله خوب باید جدا بشی ولی اگه با اغماض و صبر تحمل میشه گذروند خوب بهتره جدا نشی خدا هم اجازشو داده ولی خوب همون‌طور که میدونیم خود پیامبر و امامان همسر بد رو تحمل میکردن چون اینو بخشی از امتحان خداوند میدونستن ولی شرایط برای خانومها فرق می‌کنه ممکنه خطر جانی یا آبرویی داشته باشه و همینطور شرایط  نگهداری فرزندان و هزینه های بالا رو باید در نظر بگیری و خودت باید  انتخاب کنی کدومش بهتره یا بدتره

عزیزم گناه نیستاما بعد طلاق خیلی اذیت می شیخوب سبک سنگین کنببین سختی های الان یا سختی های بعد از طلا ...

خیلی فکرر میکنم خیلییی 😣 

بعدش برا تو اجتماع رفتن شاید سختم بشه چون همش توخونه بودم بخاطر افسردگیم و سرکوفتا و تحقیرای شوهرم

یه خورده جلوش پاچه پاره باش ...خودت رو تخلیه کن ..نذار رو اعصاب و روانت بره ...خدا بهت کمک کنه خیلی ...

از اون درهم واردشدم فقط باعث شد قلبم درد بگیره ومیگرن بگیرم 😔😔💔

ای وای چرابدبخت؟؟

ببین اینجوری فک کن هر جا بری بهت میخندن میگن بجه گدا مامانمم ادم خسیسی عخ برامون خرج نمیکنه ما تو بچه گی یه کاپشن نداشتیم ۳ تا ژاکت روو همم میکرد تنمون نمیدونم الانم بهم میگه برو از خونه ام بیرون برم پیش بابام میزارم پرورشگاه حتی یه کتاب تستم ندارم

ببین اینجوری فک کن هر جا بری بهت میخندن میگن بجه گدا مامانمم ادم خسیسی عخ برامون خرج نمیکنه ما تو بچ ...

اخ قلبم گرفت برات 

انشاالله درست میشه قشنگم توکل به خدا❤️💫🌱

اخ قلبم گرفت برات انشاالله درست میشه قشنگم توکل به خدا❤️💫🌱

دوره همسرداری مومنانه تنها مسیر آرامش رو گرفتی؟ خیلیا ازش نتیجه گرفتن تو ایتاس واقعا عالی بود من دوسال پیش گرفتم 

TanhamasirSet@ آیدی کانال ایتاشونه یه سر بزن واقعا عالیه

اللهم عجل لولیک الفرج 💙