2777
2789
عنوان

آیا زن مذهبی رو دیدین که با چندتا بچه جدا بشه چیکار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 111 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا پسر 11ساله و دوساله دحتر 5ساله میگه طلاقت نمیدم بچه ها میبری زیردست کی؟ ولی براش پشیزی اهمیت ن ...

چه بیشعوره ببخشید خانواده پستش کجا هستند 

بچه ها عصبی میکنید ایجور عقده اییمیشن 

عزیزم باورت میشه تاحالا چندتا آنلاین شاپ داشتم که اومد گند زد به همه چی تعطیلشون کردم پوشاک آوردم تو ...

چه بد

خیلی متاسفم و البته خوشحالم، مشخصه با عرضه ای

ببین تا طلاق یک مسیر مشخص هست

طلاق اولین قدم نیست (من خودم جدا شدم و همینطوری نمیگم)

اول با خودش سعی کن حل کنی و مشکلت رو بگی و بخوای بیاد مشاوره

نیومد خودت برو

تاثیر نداشت برو پیش وکیل و اقدام کن برای حق و حقوقت و بازم هنور برای طلاق اقدام نکن

شاید توی این مرحله حاضربشه بیاد همکاری کنه درمان شه

اگر نشد جدا شو و یکی از همین کارا رو شروع کن

اینهمه زن  دارن مستقل زندگی میکنن یکیش هم شما

و اینکه شما که بفکر طلاق هستید باید از سالهای قبل بفکر درامد میبودی حرفه ایی یاد میگرفتی شغل خونگی م ...

چمدین آنلاین شاپ زدم نگرفت شوهرم نذاشت تا میفهمید سفارش برا مشتری دارم خثدشو میکشت بخدا 

طلاهامو فروختم که فقط بتونم لباس بخرم و خوراکی ببین چه بوده وضعم

امکانش رو داری بری پیش وکیل؟ و مشاوره؟ همسرت حاضر هست بیاد زوج درمانی؟

رفتم پیش وکیل گفت 100 تومن میگیرم حضانت بچه هاتو میگیرم برات و راحت جداشی حتی نخوای بیای یه امضا بکنی ولی سه تا بچه سخته چه کاری میخوای راه بندازی که خرج خودتو سه نفر دیگه هم بدی اگه نداشته باشی باید بابات خرجتونو بده بابامم گفت ندارم

امکانش رو داری بری پیش وکیل؟ و مشاوره؟ همسرت حاضر هست بیاد زوج درمانی؟

پیش وکیل رفتم 

نه اصلا و ابدا من انقدر مشاوره حضوری و تلفنی رفتم 

اورژانس اجتماعی رفتم 

اصلا همکاری نکرررد

چه بدخیلی متاسفم و البته خوشحالم، مشخصه با عرضه ایببین تا طلاق یک مسیر مشخص هستطلاق اولین قدم نیست ( ...

ممنون عزیزم 

بله تمام این راه هارو رفتم دوسال پیش مهریه اجرا گذاشتم (باز برگشتم ) که خیلی پشیمونم

پیش چندین مشاوره رفتم اورژانس اجتماعی رفتم همکاری نکرد بدتر شد