somaliland مدیر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 7781 عنوان آیا زن مذهبی رو دیدین که با چندتا بچه جدا بشه چیکار میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 111 پست من همه شحس میکنم گناهه طلاق بگیرم و خدا ناراحت میشه و از این چیزا 😣🖤درضمن شهر کوچیک هم هستیم سطح فرهنگ طوریه که همه ش حرف بزنن حرفای صدمن یه غاز، نگاه های ناجور 🖤 1404/06/28 | 11:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bibisetareh عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 8853 مغزم کشش نداره بسکه شکنجه شدم هم روحی شکنجه م داده هم جسمی هیچی نمیخره بخوریم فقط با منت چیزایی مثل ... در مرحله اول برو برای نفقه شکایت کن که یه حداقلی رو مجبور بشه بهت بدهو فکر میکنم دادگاه موظفش میکنه بیاد مشاورهمن این سئوال تکراری رو نمیخوام مطرح کنم اما برام جای سئواله که با این مرد و ۳ تا بچه؟
somaliland مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 7781 اگه اذیتی جدا شو مامان منم جدا شد بابام میزدمون ولی زن مطلقه بودن سخته هزارتا حرف پشتته درامدش چی کجا زندگی کردین روی شما تاثیر نذاشت جدایی شون؟
pink_moon_6667 عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 565 چی بگم هرچه میکشم از نادانیمه نباید بااین ازدواج میکردم خودمو سه تا بچه هم بدبخت کردم فعلا کاریه که شده بشینی هعی فک کنی به گذشته هیچی درست نمیشه زندگی…
bibisetareh عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 8853 و به نظرم اگر امکان طلاق نداری بخاطر مسائل مالی، با خودت برنامه بزار که مثلا ۵ سال دیگه جدا شیتوی مثلا ۵ سال برو دنبال یاد گرفتن یه حرفه که بتونی با جای پای محکم و برنامه مشخص برای بعد از طلاق، جدا شی
الب۶ عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 1435 درامدش چی کجا زندگی کردین روی شما تاثیر نذاشت جدایی شون؟ عزیزم بچه ها چند سالشون مهریه میده؟؟اینکه خونه دارین خوبه مهمتر از هر چیز خود همسرتون تمایل به طلاق داره درامد همسرتون چجور هست
somaliland مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 7781 مشکل همسرت چیه ک میخای طلاق بگیری؟دلیلت خیلی مهمه اگه واقعا قابل درمانه عجله نکن واسه طلاق ببین 14ساله دارم میدوم طلاق بگیرم نذاشتن نذاشتن نشستن بدبختیمو تماشا کردن
bibisetareh عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 8853 درامد ندارم خونه دارم یه تیکه زمین مشکل اعصاب داره بچه رو کتک میزنه بددله و بی فرهنگ بچه ها اصلا سمت ... مهریه داری؟ به هر حال هر تصمیمی بگیری یه سری حق و حقوق داری که باید بده
bibisetareh عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 8853 ببین 14ساله دارم میدوم طلاق بگیرم نذاشتن نذاشتن نشستن بدبختیمو تماشا کردن کیا؟
الب۶ عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 1435 و اینکه شما که بفکر طلاق هستید باید از سالهای قبل بفکر درامد میبودی حرفه ایی یاد میگرفتی شغل خونگی میزدی
somaliland مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 7781 در مرحله اول برو برای نفقه شکایت کن که یه حداقلی رو مجبور بشه بهت بدهو فکر میکنم دادگاه موظفش میکنه ... بله بچه اول محض خریتم آوردم دومی سومی ناخواسته خیلی بچگی کردم حالا تازه 31 سالمه سه تا دارم پسرم 11سالشه دخترم5 یه پسر دوساله😭😭😭
bibisetareh عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 8853 بله بچه اول محض خریتم آوردم دومی سومی ناخواسته خیلی بچگی کردم حالا تازه 31 سالمه سه تا دارم پسرم 11س ... امکانش رو داری بری پیش وکیل؟ و مشاوره؟ همسرت حاضر هست بیاد زوج درمانی؟
somaliland مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 7781 و به نظرم اگر امکان طلاق نداری بخاطر مسائل مالی، با خودت برنامه بزار که مثلا ۵ سال دیگه جدا شیتوی مث ... عزیزم باورت میشه تاحالا چندتا آنلاین شاپ داشتم که اومد گند زد به همه چی تعطیلشون کردم پوشاک آوردم توخ. نه میفروختم اومد پیش کسی که ازش عمده میخریدم آبروریزی راه انداخت که بهم جنس نده و کارم پا نگیره هرکاری شروع کردم ضرر کزدم
somaliland مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 7781 عزیزم بچه ها چند سالشون مهریه میده؟؟اینکه خونه دارین خوبه مهمتر از هر چیز خود همسرتون تمایل به طلاق ... دوتا پسر 11ساله و دوساله دحتر 5ساله میگه طلاقت نمیدم بچه ها میبری زیردست کی؟ ولی براش پشیزی اهمیت نداریم خیلی تحقیرمون میمنه دایم حساب بانکی داره ولی همش میگه پول ندارم حتی پنج هزار تومن ممیده به بچه ها برای هروعده غذایی باید التماس کنیم
الب۶ عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 1435 عزیزم باورت میشه تاحالا چندتا آنلاین شاپ داشتم که اومد گند زد به همه چی تعطیلشون کردم پوشاک آوردم تو ... خود نامردش وضع مالیش چطوره
بیداررری عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 11072 ببین 14ساله دارم میدوم طلاق بگیرم نذاشتن نذاشتن نشستن بدبختیمو تماشا کردن چقدر صبور بودیامیدوارم هر خیره پیش بیاد برات گذشتم از گذشته ای ک گذششت