2777
2789
عنوان

سالن زیبایی یا کارمند بانک

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه سالن زیبایی یا کار بی برنامه است اگه وقت و بی وقت به مشتری هات نرسی میپرن

ما به مستاجر داریم که کار زیبایی انجام میده فقط عصرها کار می کنه یه خانم دکتر آشنا هم داریم که هم بیمارستان کار می کنه و هم سالن داره

کاربر آقا 
هیچ کس از حقوقش زیاد راضی نیست میگن فشار کاریش به حقوقش نمیارزه ولی پرتیژش بهتره

کی گفته والله من هرکس دیدم بانکی کلی هم مزایا دارن حقوق وام هرچی بخوای دسترس آت مسافرت ها 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الکی میگن بانک عالیه😁 با کارمندی توی ارگان های دگ اصلا قابل قیاس نیست فشار کاریش هم والا بنظرم کمه

شما از بیرون میبینی دوساعت برو بشین تویه شعبه مرکز شهر 

ببین چجوری میگذره

اینه از ۶ونیم صبح تا یک فقط باید مشتری توجیح کنی یا حرفاشو ترجمه کنی 

از اونطرف هر مشتری میاد فکر میکنه باید یه دیقه کارش تموم بشه وطاقت نشستن بیشتر نداره 

یهو میان بالاسرت سروصدا چرا مشتری صدا نمیزنی 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

شما از بیرون میبینی دوساعت برو بشین تویه شعبه مرکز شهر ببین چجوری میگذرهاینه از ۶ونیم صبح تا یک فقط ...

دقیقا از وقتی با مردم در ارتباط مستقیمم متوجه شدم اکثر مردم حق به جانبن 

ما به مستاجر داریم که کار زیبایی انجام میده فقط عصرها کار می کنه یه خانم دکتر آشنا هم داریم که هم بی ...

یا سالنش خیلی مجهزه یا خودش خیلی مشهوره که به اعتبار اون میان کار انجام میدم وگرنه برای اینکه سالنت از پا نیفته باید یک مدت تمام وقت براش تلاش کنی

دقیقا از وقتی با مردم در ارتباط مستقیمم متوجه شدم اکثر مردم حق به جانبن

وقتی سالن داری همونو ادامه بده ارتقاش بده از این شاخه به اون شاخه پریدن مانع پیشرفتت میشه

همه کارهایی ک با ارباب رجوع سر و کار دارن همینه، جاهای بدتر از بانک هم هست

هیچ جا بدتر از بانک نیست

تنها جایی که مردم بیشترین احترام میبینن بانکه و مردم بدترین رفتارم  بروز میدن  همیشه طلبکار

حالا برو یه ارگان دیگه مثل مالیات یا شهرداری  ببین کسی جرعت میکنهه به کارمندش توهین کنه

شما از بیرون میبینی دوساعت برو بشین تویه شعبه مرکز شهر ببین چجوری میگذرهاینه از ۶ونیم صبح تا یک فقط ...

دقیقا من با کاربری دیگم‌تاپیک زدم سر و کله زدن با ارباب رجوع خیلی سخته ،باورت نمیشه همه حمله کردن که کارمندا فلانن بداخلاقن و.....اصلا درک نمیکنن بابا طرف در روز با صدنفر سروکله میزنه هم جواب ارباب رجوع هم مافوق رو باید بدی