2777
2789
عنوان

فووووووررری

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 49 پست
آقا من چند روز پیش یه کلیپ دیدم توی گوگل سرچ کردم از دکتر ضیایی داروی ناباروری رو میگفت...اونو حتما ...

اخی من فکر کردم فقط زکریا هم دردم بوده 

یکی تو نی نی سایت گفت متکا بزار رو پات لالایی علی اصغر بخون رد خور نداره کردم نشد نذرم که میلیونتا کردم

خدا همتونو به خواسته دلتون برسونه 

من ivf رو ادامه میدم دارم پولشم باز جمع میکنم

فقطیه سر پیش این خیر اندیشم میخوام برم چون هر دومون سالمیم فکر کنم رحمم مشکلی داره نگه نمیداره جنینو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۳ بدر رفتیم یه امام زاده تو کوهسار نذر اونم کردم 

بچه ها شب قبل گرفتن جواب ivf لیله الرغائب بود نمازشم خوندم 

بخدا من توکلم بخداست هر کار درستی که فکرم میرسیده کردم 

سلام عزیزان.

من بعد سقطم باردار نشدم تا یکسال تا آخرین پریودم داروهای طب اسلامی تبریزیان رو گرفتم از قم.

ی آمادگی رحم که روز دهم پریودم نشستم توش

و ی داروی باه که از روز هفتم پریودم شروع به خوردنش کردم.مثل زهره مار میمونه.

سویق گندم و جو هم میخوردم.

به شوهرمم تخم مرغ با پیاز سرخ کرده با روغن زیتون میدادم.از یکی دو ماه پیشم شوهرم شروع کرد به خوردن کاسنی.

انقد برام خوب بود که دوره من 35 روزست روز 14 باردار شدم.اینو از اینجا میگم که سن حاملگیمو تو سونوگرافی از روز اول پریودم دادن.

از کیت تخمک گذاری هم استفاده کردم.چون زیاد بهش وارد نبودم ی شب درمیون نزدیکی میکردیم.دوبارم بنظرم خطاش تیره شد.

رفتم دکتر نمیدونستم باردارم برام آزمایشهای قبل از بارداری و سونو فویکول در روز چندم پریودی نوشت.

اگر تاپیکمو خونده باشید،انقد نا امید بودم که پنج روز بعد از عقب افتادن پریودم بی بی چک زدم و اصلنم باورم نمیشد که باردارم.کلی گریه کردم.

ولی دنبال فال و چله بری  و دعا نویسی نرید همش کلاهبرداریه 

گرچه من بابت هیچکدوم پولی خرج نکردم ولی خیلی امیدوارم میکردن ولی وقتی نمیشد خیلی حرص میخوردم که با کلی تحصیلات گول اینچیزا رو میخورم

ولی دنبال فال و چله بری  و دعا نویسی نرید همش کلاهبرداریه  گرچه من بابت هیچکدوم پولی خرج ...

فقط کسی که در قرآن باز میکنه با صداقت صحت داره

برای بچه دار شدنم دعا کنید