2777
2789
عنوان

یه خریتی کردم که مثل سگ توش موندم نود دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3148 بازدید | 99 پست
خب حس میکنم مسخرم کرده

عزیزم اصلاااااااا برات مهم نباشه.از هیچ تظر برات مهم نباشه.

در مورد سو استفاده الان انقدر راهکار های ساده هست ک ی بچه دبستانی با ی گوشی ساده هم میتونه بدون داشتن ی عکس نود فقط با ی چهره عکس نود درست کنه.این از این.

در مورد مسخره کردن شما اصلا نباید نقطه ضعف داشته باشی.اینو بدون دیگران همیشه دنبال ضعف های ادم هستن نه خوبی های ادم.دنبال کوبیدن هستن حتی با تمام وجود تمام مزیت ها.پس لطفا انقدر ب خود سخت نگیر.انقدر ساده و گیجمو ب خودت نسبت نده.چون اون خندیده دلیل بر این نیست ک شما خوب نیستی.و اینکه شاید برداشت شما این باشه ک مسخره کرده.

پسرها بیشتر وقت ها فکر نکرده ی کاری میکنن.این ما هستیم ک ذره بینی ب همه چیز نگاه میکنیم

و اینکه گفتید قبل هم فرستادی.قبلا واکنشش چی بوده.؟

در کل اصلااااا حرص نخور و برات از هیچ جنبه مهم نباشه.برای خودت ارزش قائل باشه.یا عکس نده یا میدی برات هیچی مهم نباشه.

و اینکه در مقابلش هیچ واکنششی نداشته باشه ک مثلا بگی وااای چرا خندیدی،منظورت چیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حرف شما درست اما بدبینی هم حدی داره وقتی کلی تو این زمینه سوپراستار داریم دیگه همین مونده با چ ...

بله داريم

اما مغز آدمهاي كثيف دوست داره از قرباني هاي نرمال استفاده كنه

جديدا يه خبر خوندم كه دقيقا همين چيزي بود كه نوشتم

پليس مياد سراغ مثلا يكي مثل من، يه خانم متاهل خيلي نرمال كه بچه هم داره، تازه اون خانه دار هم بود

مشخص ميشه فيلم هاي مخصوص بزرگسالان ازش پخش شده

در حاليكه خودش روحش هم خبر نداشته 

حالا بيا ثابت كن اون نبوده

البته معلوم شد با هوش مصنوعي بوده اما اون فيلم ديگه همه جا هست 

خيلي دست كم نگيريد اين خطر رو

عكس ميخواييد به كسي بديد با بلوتوث بديد و نه با اينترنت 

یعنی چی عزیزم

یعنی اسی مشکلی با عکس نودش نداره و از روی سادگی نفرستاده که الان پشیمون باشه، فقط ناراحتیش خنده های اون پسره، پس اگه فکر می‌کنید اسی ساده است خودتون ساده این

از این به بعد چیکارکنم انقد گاگول نباشم

دور ازجونتون

عزیزم این چیزی نیست ک ما بتونیم تو ی پیامک ب شما راهنمایی کنیم.در هر موقعیتی باید خودتون تشخیص بذید ک چ رفتاری بهتر هست.اما در کل ب قول یکی از دوستان اول از اینکه بهتره عکس داده نشه.چون شما نمیدونید اینده این ادم هنوز همون ادم خوب میمونه یا نه.

و اینکه ازتون درخواست عکس میکنن خیلی محکم رد کنید ک خدای نکرده مثل الان بخوان مسخره کنن یا حرفی بزنن شما اذیت نشید.

این دوره زمونه شما این عکس و تصویزی حرف زدن دردسرای خودشو دارها.

زمان ما فقط ی اس ام اس بود.راحت بودیم

اینطوری همش باید مرتب باشی

از این به بعد چیکارکنم انقد گاگول نباشم

انقدر یرای خودت ارزش قائل شو که مهم نباشه نظر هیچ پسری، ارزش خودتو آنقدر بالا بدون که کسی به خودش اجازه نده همچین درخواستی ازت کنه، به خدا این پسرا باید بیان به دست و پاتون بیفتن و التماستون کنن، چرا آنقدر راحت خودتونو ول میدین که آخرش هم بهتون بخندن،