2777
2789
عنوان

ارزوهای یه زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 4966 بازدید | 179 پست
چند تا بچه تنهایی بزرگ کردن خیییلی سخته همه چی هم تامین باشه باز زن با محبت شارژ میشه بچه ها انقد اذ ...

متوجهم عزیزم. ولی این دوستمون یک زن هستند. یک زن نیاز داره به کسی محبت کنه. وقتی چند سال تلاش کرده و نتیجه نگرفته، قطعا من محبت به فرزندانش را توصیه میکنم . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حجم درکی ک من با حرفت کردم و کسی نمیکنه. شوهر من کپی شوهر توعه با این تفاوت ک تو گوشی غرق نیس، تو کا ...

اره اینم همین .حرف بزنی مسخره ات میکنه .دیگه دلم نمیخوادحتی حرف بزنم باهاش.کارواجب داشته باشم پیام میدم بهش انگار زبونم نمیچرخه برا حرف زدن بهش.ازش متنفرم

خیلی ناراحت کننده اس. من و خیلی قضاوت کردن. مثلا میگن توام خوشی زده زیر دلت ک از این شوهر اروم گلایه ...

اخخخ گفتیییی 

خیییلی مثل منی 

به منم میگم پر توقعی 

دقیقا حرفایی که بهت میگن 

منم احساسی بودم الان یه آدم عصبی و افسرده ام

اخخخ گفتیییی خیییلی مثل منی به منم میگم پر توقعی دقیقا حرفایی که بهت میگن منم احساسی بودم الان یه آد ...

خیلی شبیه منیییی. با 27 سال سن منم شدم ی ادم عصبی ک سر بچه هامم پرخاش میکنم. معده ام عصبی شده. رفتم پیش روانپزشک برام دارو داده هنو جرات نکردم بخورم همش با خودم میگم خب مگه من اینجوری بودم اخه. مگه خودم خواستم. این جال من تقصیر ی ادم با ی ماسک خوب و اروم برای دیگرانه. واقعا نباید از دور کسیو قضاوت کرد

التماس دعا🙏
نه عزیزم این لال ماکل حرفمون سلام چه خبرتمام

شاید کم حرفه 

همه جا اینجوریه؟ تو جمع خانواده ی خودش چطوره؟

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍