2777
2789
عنوان

ارزوهای یه زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 4966 بازدید | 179 پست
من دوتا زلزله دارم حتی خونه بابامم نمیزم

نه خوشبختانه دخترم اینقدر آرومه 

پسرمم انصافا آرومه زیاد اذیتی ندارن 

خدا دیده 

من اعصاب معصاب درست و حسابی ندارم دوتا بچه آروم بهم داده

از این بابت هزار بار ازخدا تشکر میکنم

ادم میاد نینی سایت می‌فهمه چقدر آدمای گرفتار زیاده خدا می‌دونه دوست از درون چقدر ناراحته

دقیقا دوستم دیگه کلا ولش کره میگه فقط توشناسنامه شوهرم و یه همخونه بیشترنیستیم باهم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاااااا..من همیشه فکر میکردم این یدونه تو دنیا نصیب من شده😂نگو ازش زیاده.. ببین تامین مالی داره ...

منم فک میکنم مال من فقط از آسمون افتاده و رو زمین ازش نیست برای ما هم مالی تامین بودیم الان افتادیم تو قسط و بدهی اونم کمرنگ شده 

سه تا بچه هم شده خرجا بالا رفته 

تفریح و مسافرت پیشکشش ما حتی یه ساعت خلوت دونفره نداریم که باهم حرف بزنیم گاهی چند تا جمله من میگم اون جواب نمیده خودم خسته میشم

من انقدگفتم ها

جدیدا کلا بهش محل نمی‌ذارم 

ن ک بخوام

دیگه انگار بدنم روحم روانم جوابگو نیس 

کلا نمیتونم تحملش کنم

دلم میخواد همینطور خفه بمونه 

صداش عصبیم می‌کنه

کنارمه عصبی میشم

حتی وقتی دستش بهم میخوره تهوع میگیرم 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

منم دیگه برام مهم نیست حتی خیانت کنه

دقیقا من الان اینجوریم ن چیزی خوشحالم میکنه ن ناراحتم میکنه کلاخنثی شدم.برامم مهم نیس شوهرم چیکارامیکنه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
منم فک میکنم مال من فقط از آسمون افتاده و رو زمین ازش نیست برای ما هم مالی تامین بودیم الان افتادیم ...

خیلی ناراحت کننده اس. من و خیلی قضاوت کردن. مثلا میگن توام خوشی زده زیر دلت ک از این شوهر اروم گلایه میکنی. نون و ابت و میاره تکمیل دیگه چی میخوای. بحث عاطفی و روحی براشون خنده داره کلا. درحالی ک من چون ادم خیلی احیاسی ام با این ادم بی احساس خیلی از درون نابودم

التماس دعا🙏
اره هه باید بدویی پشتشون عزیزم

بدویی 

خرابکاری جم کنی 

دعوا میکنن یا بری جدا کنی یا نری و گریه و جیغ تحمل کنی 

صبونه تموم نشده ناهار میخان ناهار دادی به فکر شام باشی 

بخدا اینا روتین همه زندگیاس ولی وقتی همسفرت خوب نباشه همش با رنج و عذابه