2777
2789
عنوان

ارزوهای یه زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 4964 بازدید | 179 پست

دل خودم گرفته بود

با دیدن تاپیکت بیشتر گرفت اینه ته متاهلی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم صبح با صدای اماده کردم صبحانه بیدار شم بریم دوش بگیریم ییایم یه صبحانه مفصل بخوریم بعدم ناهار سفارش بدیم بیاد باسریالمون ببینیم بریم بیرون شامم بیرون بخوریمو شب هم برگردیم با سریال و خوراکی و فیلم ترسناک و بازی😁😁

چند سال اختلاف سنی دارید 

وضع مالیش خوبه

با همه ساکته؟  

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

داشتم لذت میبردم از سادگی آرزوهات،ک آخرش دیدم یه موجود بی درک همینا رو هم دریغ کرده😐

اره .بعضی وقتا می بینم هم سن وسالام چقد پر رویان .ولی من حسرت اینکه بریم جایی این هه سرش توگوشیش نباشه مونده

عزیزم ما چندین سال ازدواج کردیم پسربزرگم ده سالش

تو این چندسال هر کار کردین که شوهرتون خوشش بیاد دیدید پایه نیست انگیزه تون گرفته شده 

حالا تصمیم بگیرید برا حال دل خودتون کاری انجام بدید برای خوشایند خدا انجام بدید 

روز جمعه ها رو خاطره ساز کنید برا پسرتون 

🥰😍
بنظرم همین امروز همین براش پیامک کننمیدونم ولی حس میکنم اثر دارهاخه منم خوندم واقعا اثر داشت یک جوره ...

عزیزم انقدگفتم ها بقران دعواکردم خواهش کردم هیچ اثرنکرده اخرمیگه من درون درام.