2777
2789
عنوان

بگین بهم ک حق دارم

160 بازدید | 7 پست

شوهرم از این خسیس هاست ک هزار تومن پول ب زن نمیدن میگه خرید داری بگو بخرم ولی پول نه 

بعد نصفه نیمه تازه خریدا رو میکنه بار ها امتحان کردم پول بده بهم نداده حتی بدهی داشتم گفتم ابروم میبره گفت بدهی هات مال قبل ازدواج با منه به من چه خودت یه کاری بکن منم لوازم داشتم اضافی مال مغازه ام بود فروختم باهاش بدهی هامو صاف کنم یکم اضاف اومد ۱۰ ملیون گذاشتم تو حسابم دست نزدم خرج هم نکردم حتی نون هم لازم بوده نرفتم از پولم بخرم چون هنوز بدهی دارم تا عید هر ماه باید بریزم و اگر نداشته باشم باید لوازم دیگه ای رو بفروشم .بعد خودش یه دستگاه پلی داشته ۲۰ ملیون فروخته پولشم تو مغازه باباش کارت کشیده بعد هی میگفتم خرید خونه میگفت ندارم پول از خرج خونه زد دوباره رفت یه پلی بازی دیگه خرید گذاشت خونه باباش اینا ۸ ملیون ازش پرسیدم پولتو چرا از بابات نیمگیری ماشینش بیمه اش تموم شده باهاش بیمه رو پرداخت کنه و سونوگرافی باید بریم اونا رو بده   گفت روم نمشه برم بگم پولمو بده فکر میکنن چقدر بدبخت و بیپولم بعد پرو پرو میگه تو تو حسابت ۱۰ ملیون داری پول پرستی پولا تو خرج نمیکنی تو این خونه و از این حرفا .منم گفتم هر وقت تو بهم پول دادی و موقع نیاز من نذاشتم جلوت توقع بکن نه از منی که تو خونه ام کار هم ندارم بدهی هامم سر میرسه میگی به من چه بعد خرجای که تو باید بکنی رو هم من باز از مولی ک برا بدهی هام کنار گذاستم بدم .قهر کرده برا من الان منم گفتم به جهنم قهر بمون 

هر روزم یه جوره همین چند وقت پیش الکی الکی قهر کرد رفت خونه باباش یه هفته منم چون به دست چپ راستش اعتماد ندارم معلوم نیست کی ناز بکنه قهر کنه بره خودمم دوتا بچه دارم از ازدواج قبلم نمیتونم هیچ جوره خودمو بدن پس انداز یا پول بزارم دیگه ادمیزاده اینم توقع داره من کارتمو براش خالی کنم .یه بار تصادف کرد پول بهش دادم زیاد ۱۰ ۱۵ ملیون ولی دریع از هزار تومن ک بخواد حتی زبونی بگه پس میدم بهت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ازدواج اولشه؟ کاش حامله نمیشدی ازین بی مسیولیت

اره ازدواح اولشه .پروعه میگه اگ من بابای بچه ام تو ام مادرشی انقد فکر دوتا بچه خودتی به فکر اینم باش دکار و سونوگرافی هارو اگر من ندادم بهت پول خودت برو با پول خودت منم گفتم میخاستم خرج رو خرج هام اضافه کنم چرا با تو ازدواج کنم خب کم داشتم مگه هر چی میگم پر توقع جبهه میگیره  اعصابمو انقد خورد کرد گفت تو پول پرستی دیگه بهش گفتم حق نداری برا خونه و بچه های من هزار تومن خرج بکنی و چیزی بخری همه رو میریزم دور ک منت نکنی میگه تو مغروری اخه ادم به زنش یا برا خونه خرج میکنه باید از دماغ طرف در بیاره یعنی با این حرفاش هر لقمه نون اون بخره یه خار تو گلوی منه نمیتونن اصلا دیگه چیزی ک اون بخره رو بخورم 

حق داری کوتاه نیا ولی یکم مشکوک میزنه مطمئنی شیطون نیس؟

نه بابا میره خونه مادرش اونام ۴ تا تو گوشش خرف میگن که چون من قبلا ازدواج کردم همص ب این میگن دنبال پول کندن ازشم و این جور چرندیا اینم جدی میگیره یه جا حرفمون میشه هر چی بهش یاد دادن رو میکوبه تو سر من