2777
2789
عنوان

دلم شکسته

55 بازدید | 2 پست

انقد از رفتن ادما وحشت داشتم ک وقتی واقعی شد دیگه هیجی نمیتونه منو بترسونه الان یه جور شدم بخواد بره نه میترسم ن گریه نه ناراحتی سعی میکنم سریع کنار بیام بهم میگه غرور داری 

به منی که یه روز دست بچه هام نون خالی میدادم فقط و خونه و دسشویی مردم و تمیز میکردم تا پول دستم بیاد خوردنی بخرم برا بچه هام برگشته میگه فقط پول حالیته و همش به پول فکر میکنی نبوده خب ببینه سختی های منو روزایی رو کشیدم ک هیچ وقت دلم نمیخاد دوباره بکشم ولی اون چون اومده تو زندگیم توقع داره دار ندارمو ک باهاش تضمین سقف بالا سر بچه هامه و تضمین نون و آب شکمشون هست رو بزارم دست اون چرا چون نباید دنبال پول باشم اونم وقتی پول انقدر معمه تو زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.