2777
2789

پرایدع ماشینمون 

یکساله گواهینامه دارم 

در حد دور خوردن تو شهرمون ک خیلی کوچیکه رانندگی کردم چند وقت یکبار 

ولی کلا میترسم بزنم به کسی یا ب در و دیوار 

همیشه هم آروم میرم خیلی آروم ک ب پشه هم بزنم سالم میمونه🤣

تورو خدا کمکم کنید دل و جرعت کنم و یه راننده خوب بشم

شوهرم همش میگه من ماشین رو گذاشتم در اختیارت خودت عرضه نداری سوار بشی یادبگیری😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بزارتش دم در

اگه در بزرگ باشه نترس هیچی نمیشه

یااینکه بگو ماشینو دنده عقب بیاره داخل خونه، 

دگ روبروتو ک میبینی اینطوری  راحتترمیاد بیرون 

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بگو بزارتش دم دراگه در بزرگ باشه نترس هیچی نمیشهیااینکه بگو ماشینو دنده عقب بیاره داخل خونه، دگ روبر ...

آره در حیاط زیادی بزرگه ولی منه لعنتی میترسممم

نمیزاره دم در بیشعور میگه هرکی میخاد سوار بشه خودش ببره دم در 

الانم ک نیست رفته تهران با داداشش

من حالا خیلی ترس ندارم ولی بابام ماشینشو نمیده ببرم

ن من شوهرم میگه مرتب سوار شو خوب یادبگیری منم میگم خودت چندبار بشین کنارم تا بهتر یادبگیرم و ترسم بریزه بعد تنها سوار بشم

آره در حیاط زیادی بزرگه ولی منه لعنتی میترسمممنمیزاره دم در بیشعور میگه هرکی میخاد سوار بشه خودش ببر ...

پس وقتی برگشتن

بگو دنده عقب ماشینو بیاره تو

شما راحت باشی برا بیرون بردنش

نترس در بزرگ باشه راحت میره بیرون، پارکینگ ما تنگه، 

آینه ها   مویی رد میشن, منم میترسم ماشینو وردارم🫠

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

آره در حیاط زیادی بزرگه ولی منه لعنتی میترسمممنمیزاره دم در بیشعور میگه هرکی میخاد سوار بشه خودش ببر ...

من پارکینگ خونمون یه کم ناجور بود 

دو بار زدم به در اولین بارها که خواستم ماشینو در بیارم بعدش یاد گرفتم قشنگ 

حالا گیرم بزنی به در پارکینگ مگه چی میشه؟؟؟؟؟

واس چی اینقدر می‌ترسی اخه؟؟؟؟