2777
2789

انقدر گریه کردم قلبم درد میکنه تو خواب از خواب میپرم خیلی میترسم داشته باشم چیکار کنم تروخدا بیاید دیگه چطوری زندگی کنم ۰😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رماتیسمی اگه مفصلی هست من ۲۰ ساله دارم

تورو خدا بیا من استخونام تیر میکشه درد میکنه ۲۰ سالمه یه هفتس ترس رماتیسم دارم همش گریه میکنم چیکار کنم تو آزمایش مشخص میشه میترسم ازمایش بدم رماتیسم داشته باشم

تورو خدا بیا من استخونام تیر میکشه درد میکنه ۲۰ سالمه یه هفتس ترس رماتیسم دارم همش گریه میکنم چیکار ...

من رماتیسم مفصلی دارم ربطی به استخوان نداره   ولی ازت خواهش میکنم به حرفم گوش کن گرمی جات وچیزهای مقوی بخور  خوب میشی دکترهم خواستی بری سنتی جای خوب برو 

منم همیشه خدا پادرد دارم.جرات ندارم ازمایش روماتیسم بدم..فقط تابحال یکی دوبار ازمایش دادم برا التهاب ...

چندسالته😭😭من چندسال قبل ارتوپد رفتم گفت منکنه از استرس باشه دیگه آزمایش ننوشت منم بیخیال شدم همش درد میکرد تو اینترنت و اینا خوندم یه هفتس ممکنه احتنال زیاد رماتیسم باشه انقدر مشکل دارم و دارو مصرف میکنم اینم بهش اضافه شه دیگه توانی برای ادمه زندگی ندارم

من رماتیسم مفصلی دارم ربطی به استخوان نداره ولی ازت خواهش میکنم به حرفم گوش کن گرمی جات وچیزهای مق ...

تو چیکار میکنی دارو مصرف میکنی الان چندسالته از چندسالگی گرفتی؟؟الان زندگی عادی داری؟؟

تو چیکار میکنی دارو مصرف میکنی الان چندسالته از چندسالگی گرفتی؟؟الان زندگی عادی داری؟؟

من از۱۸ سالگی گرفتم الان تقریبا چهل ساله هستم عزیزم رماتیسم که استخونها دردکنه راهش خوردن گرمی واستفاده کم ازاب هست آب براش ضررداره درضمن ازاسترس هربلایی سر ادم‌میاد من به خاطر کنکور این مشکل برام پیش اومدشمامشخصه آدم استرسی هستی نکن باخودت عزیزم من دارم‌میرم نمازبخونم الان برات دعا میکنم

چندسالته😭😭من چندسال قبل ارتوپد رفتم گفت منکنه از استرس باشه دیگه آزمایش ننوشت منم بیخیال شدم همش د ...

ببین ب منم گفتن ازاسترس..بعد چ میدونم دیسک بیرون زده..

ببین استرس داغونت میکنه نه روماتیسم والا..تو ک انقد استرسشو داری برو ازمایششو بده خیالت راحت شه..بخدا وقتی فهمیدی روماتیسم نداری دردات ازبین میره.من بترها تو این مدل شرایطا گیرکردم

من از۱۸ سالگی گرفتم الان تقریبا چهل ساله هستم عزیزم رماتیسم که استخونها دردکنه راهش خوردن گرمی واستف ...

ممنون عزیزم . تروخدا بعدش بهم بگو دارو مصرف میکنی؟؟راحت میتونی راه بری و عادیه زندگیت؟؟دکتر روماتولوژی رفتی؟؟

ببین ب منم گفتن ازاسترس..بعد چ میدونم دیسک بیرون زده..ببین استرس داغونت میکنه نه روماتیسم والا..تو ک ...

میترسم با آزمایش مشخص نشه همش تو بدنم باشه پیشرفت کنه

ممنون عزیزم . تروخدا بعدش بهم بگو دارو مصرف میکنی؟؟راحت میتونی راه بری و عادیه زندگیت؟؟دکتر روماتولو ...

بله تقریبا۱۵ سال رفتم ارتوپد چون زیاده دارواعتقاد ندارن ولی روماتولوژیستها داروهای زیادی می دادن که جز کورتون هیچ کدوم برام اثری نداشت البته من همیشه کورتون رواستفاده میکردم تواین سالها ولی‌پارسال اوضاعم خیلی بدشد رفتم مرکز روماتیسم ایران پیش دکتر وجدانیان که اتفاقأ دیدم نی نی سایت هم تبلیغش رومیزاره  یه امپول برام شروع کرد به اسم سینورا که الحمدلله خیلی جواب داد برام