2777
2789
عنوان

بعضی وقتا از رفتار دخترا ناراحت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 47 پست

من وقتی این روابط در سن پایین میبینم معتقدم همون‌طور ازدواج سن خودش داره روابط دوستی هم همین طور. ته دلم میگم خانواده ها این افراد دقیقا چه نقشی دارند چه وظیفه ایی در قبال تربیت و جهت دادن دارن 

حیفه دختره که بخاطر یک پسر عوضی خودشو به آب و اتیش میزنه همیشه همینه دخترای خوب گیر پسرای لاشی میوفت ...

واقعا حرف دلمو ینفر زد بلاخره رابطه اگه پسر توش عاشق تر باشه خیلی قشنگه

ولی اگه دختر عاشق تر بود باید طوری وانمود کنه که انگار پسره عاشق تره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی این روابط در سن پایین میبینم معتقدم همون‌طور ازدواج سن خودش داره روابط دوستی هم همین طور. ته ...

بگم مخالف دوستی نیستم خودم با همسرم دوست بودم ، اما در سنی که عقلم می‌رسید و شاغل شده بودم و همراه استقلال مالی استقلال شخصیتی هم داشتم 

به سیس دختره خیانت نمیخورد خدایی

عجب 

خب اسکل بود حتما دختره 

پسره هم واقعا بیشعور بود یعنی چی تو خیابون هلش داد خب می‌تونست یه جایی که خودشون دونفر بودن دعواشونو کنن همدیگه رو جر بدن

واقعا حرف دلمو ینفر زد بلاخره رابطه اگه پسر توش عاشق تر باشه خیلی قشنگهولی اگه دختر عاشق تر بود باید ...

والا راس میگم 

دخترا هرچقدرم عاشق باشن اخرش دلشون میشکنه 

ولی پسر عاشق تر باشه برای دختره جنگ به پا میکنه خودشو به اب و اتیش میزنه 

هرچی 

والا راس میگم دخترا هرچقدرم عاشق باشن اخرش دلشون میشکنه ولی پسر عاشق تر باشه برای دختره جنگ به پا می ...

آره همیشه دخترایی که عاشق ترن دلشون می‌شکنه ولی این پسرایی که جنگ به پا میکنن واسه دخترا هم دلشون معمولا می‌شکنه 

اگه خدا یکی ازین پسرای عاشق بهم بده واقعا همیشه قدرشو میدونم الان آدم اینطوری کم شده تو جامعه