2777
2789
عنوان

مادرم کمکم نمی‌ده تو بچه داری دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش این تاپیکو ابجیم ببینهبیاد پامو ببوسه ک دختر نازشو هرروز صب بیدار میکنم بهش صبحانه میدم 🤰🏿😂🥹

مجردی؟ چون خاله مجرد مثل مادره واقعا. من مجرد بودم کلی به خواهرم کمک میکردم. هفته ای حداقل دو شب پیش من میخوابیدن بچه هاش. طی روز هم کلی نگهشون میداشتم. کلی این بچه ها رو میذاشت پیش من میرفت سفر 😂

الان من یه چیزی بگم همه میریزن سر من. ولی حقیقتش اینه که اطرافیان به تازه مادرها باید کمک کنن. خارجیا یه ضرب المثلی دارن که میگه this takes a village ینی یه روستا باید زحمت بکشن و کمک کنن تا یه بچه بزرگ بشه. خودم هم تا وقتی مجرد بودم و نزدیک خانواده بودم به تازه مادرا خیلی کمک میکردم. ولی الان متاسفانه یه جو خودخواهی و زندگی انفرادی و بچه ستیزی تو جامعه راه افتاده که باعث شده همه خودشون رو کنار بکشن. مقایسه کن با این که توی همین سایت همه ی خانما میگن باید به بچه ت خونه و ماشین بدی ولی به مادری کردن که میرسه همه میگن خودت مسئولشی. من خودم هم بچه م رو دست تنها بزرگ کردم چون دور از خانواده هستم. میدونم الان چی میکشی. میدونم سخته ولی میگذره.

مجردی؟ چون خاله مجرد مثل مادره واقعا. من مجرد بودم کلی به خواهرم کمک میکردم. هفته ای حداقل دو شب پیش ...

ار بابا

ابجیم از ما دوره وقتی میاد اینجا دگ کلا بچه یا با منه یا مامانم یا بابام

عملا ابجیم میشع خالش ما مامانش

ابجیم فقط کار زاییششو انجام داده

بش میگم لنتی خو حداقل یکم بغلش کن بچه اروم بشه میگه وااا

این شکلی نگو من دارم سوخت گیری میکنم واس خونم دگ چون دست تنهام🤣🤣

منم عاشق بچه ابجیمم با جون و دل بش سرویس میدم🥹😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○