2777
2789

❌️⭕️ زااییده هاتون اینجاا رو پپااتتووقق کردن !!!! ⭕️❌️

●●● منظورم ککییهه ؟؟؟ چییشده ؟؟؟ هیچی یسری ببخشید و معذرت میخوام و پوزش میطلبمم که اینو مینویسم و یادداشتتش میکنم اممااا 

گگووسسففنندد و گگااووو و پپللششتتاایی باا جنسیت ممذذککرر که پییسککولوژژیکیی و خودشیفتگگیی و سادییسمیککیی هستن و دارن جلوی درب منزلمون و ساختمان و اپارتمانمون پنجشنبه ها و جمعه ها پییتیککوو پییتیککوو تشریفف فرمااییدن میکنن و اینجااا رو پپااتتوووققق کردن یا صدای شییهه شییهه کشیدنشون میاد یاا هررهرروککرروککرر و ققههققههه زدنشون و یاا توی گوشیهای موبایل کثیفف شون هر کوفتی که تماشاا میکنن و میبینن صدای بلندگوی وللوومم رو توی اسپیککرر انگار گذاشتن میااد یه تشویشی یه قشقررقی یه بل بشویی یه قاراشمیشی و شلم شوربایی هستش که نگوو و نپررس !!!! ششصد میلیون بار هم اخطار و هشدار و تذکر دادم و گفتمم که گگمم و گگوورر بشیین همون ججههننممیی و گورستونی و قبرستونی و تیمارستانی که ازش ففللننگگ رو زدین به چااکک ااممااا نه تنهاا ادمم که نمیشن هییچ کثیفف تر و شیاد و شارلاتان و کلاش و قلاش و عیاش و قاالتااقق تر هم میشن و شدن و مثل ززییگگییلل و ااننگگلل و ووییررووسس و ززااممببیی چسبییدن بهمون و پیداشون میشه و آنقدر که توی زندگگیمم مضیقه و مشقت و مخمصه و مسیولیت و وظیفه و تکلیف دارم تمایللیی ندارم الاخون والاخون و گشت و گذار و دوییدن توی این ککللااننتترریی و اون داادگگسترریی و پپللییسس وووو •••• بشم خییرر سرمون همه همسایه هامون و همشهری ها و شهروندان میشناسنمون و دبدبه کبککبه و قولدورم و مولدورمی داریمم نمیدونم کدوم ززننییککهه ژژییننددااممااییسسییننیی اینارو زااییدههه ؟؟؟؟!!!! معززمون رو تیللیتت کردن و جوییدن بخدااا خسته شدیمم !!!! قبل ززااییددنن ککک••اا••نن••••وو••ممم استعمال و استفاده کنین افراد غریبه و ناشناس رو شککنجهه و زجررککشیی نککنیینن !!!! ●●● 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••