2777
2789
عنوان

کسایی که به hpv مبتلا شدن بیان

185 بازدید | 16 پست

اول بگم که نمیتونم قبول کنم این ویروس فقط از راه ارتباط جنسی منتقل میشه،شما هم همینطور فکر میکنید؟

من و همسرم قبل از ازدواج رابطه ای نداشتیم،از خودم که مطمئنم،یه کم هم جای شک نسبت به همسرم میذارم ولی راستش ما از روزهای سختی عبور کردیم که هرکس بود ممکن بود جا بزنه و زندگیشو رها کنه ولی ما،مخصوصا همسرم با همه ی توانش ایستاد پای من و  زندگیمون 

برای همین نمیتونم باور کنم،قبل از ازدواج هم در جریان بودم که اصلا نگاه هم به خانما نمیکنه چه برسه به...

خلاصه که من مبتلا شدم به نوع کم خطر و دکتر گفت فقط سیستم ایمنیتو قوی کن

الان بعد از چند سال دوباره عفونت مکرر گرفتم و نتیجه پاپم برخلاف همیشه یه تغییرات سلولی خفیف نشون داده

دکتزی با لحن بد گفت این یه مرحله مونده به سرطان و من فروریختم

تست جدید دادم و هنوز نتیجه نیومده

دکتر هم گفته باید بیای کولپوسکوپی

ولی من میترسم

از نتیجه

از علت

از درگیر شدن با چیزی که فکرشم نمیکردم

شما تجربه ای دارید؟

همسرت هم داره؟ معاینه شده؟

حتما داره دیگه،وقتی من دارم

نمیدونم اصلا آزمایشی هست برای تشخیصش یا نه

بعدم معمولا این مورد درخانما مشکل ایجاد میکنه و کمتر در آقایون پیگیری میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما داره دیگه،وقتی من دارمنمیدونم اصلا آزمایشی هست برای تشخیصش یا نهبعدم معمولا این مورد درخانما مش ...

درسته تو آقایون مث خانما مشکل ساز نیست ولی با معاینه و آز هم پزشک ارولوژ متوجه میشه 

نگران نباش دارو میدن خوب میشی. واکسن نزدی وقتی فهمیدی؟

نه متاسفانه 

گفتم من که رابطه پر خطری ندارم

به همسرمم متاسفانه تو این مورد خیلی اعتماد دارم

خوش خیالی زیاد باعث شد کوتاهی کنم

نه متاسفانه گفتم من که رابطه پر خطری ندارمبه همسرمم متاسفانه تو این مورد خیلی اعتماد دارمخوش خیالی ز ...

برو اول از همه واکسنتو بزن واکسن ۹ سویه.

سیستم ایمنیتم قوی کن. 

زودتر اقدام کن تا به جای بد نکشه.

یه قرص هست مال شرکت فوراور مخصوص اچ پی ویه از قارچ شیتاکه تهیه شده اونو بعد زدن واکسنها باید بخوری. باید درمان کنی. اعتمادم نکن به کسی. 

مگه خوب میشه hpv?دکترم یگفت این ویروس برای همیشه تو بدنته و خوب نمیشه

نخیر خیلیها بعد چندسال ازمایششون منفی شده. چه دکتری بوده که واکسن نداده؟ فقط بلده بترسونه. برو یه دکتر خوب

برو یه دکتر خوب پاپ اسمیر بده. تهرانی؟

نه دکتر خودم خیلی خوبه ،ولی این آزگایش رو سریع میخواستم و رفتم پیش یه دکتر ... تشخیصش عالی بود ،دقیقا چیزی که توی پاپ بود رو گفت قبل از دیدن نتیجه،ولی فوق العاده بی حوصله و بی درک بود