2777
2789

من خودم سریالای عاشقانه که کاراکتر زن خیلی قدرتمند باشه و کاراکتر مرد حمایتگر باشه 

سریالای اکشن و سیاسی 

سریالایی که خیلی قوی ساخته شدن و الکی و آبکی نیستن

البته بعضی وقتا هم دلم عاشقانه لوس میخواد 

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

من رئال باشه..معنادار ..سیاسی اجتماعی جنایی کلا ژانر با محتوا دوست دارم یه فیلم و سریالی که بد نگا کردن حس کنی باهاشون زندگی کردی

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریالای تاریخی

اجتماعی مثل زخم کاری

ولی از تاریخ بیشتر خوشم میاد

دوست دارم فرهنگ مردم زمان های مختلف و سبک زندگیشونو ببینم

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

فیلم و سریالای مسخره و آبکی دوس دارم، دلم میخواد یه کم‌ از این زندگی بی‌رحم فاصله بگیرم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من رئال باشه..معنادار ..سیاسی اجتماعی جنایی کلا ژانر با محتوا دوست دارم یه فیلم و سریالی که بد نگا ک ...

دقیقا منم دوست دارم درگیر فیلم بشم و با شخصیت ها ارتباط بگیرم

دقیقا منم دوست دارم درگیر فیلم بشم و با شخصیت ها ارتباط بگیرم

مثلا فیلم مرد رها شده چند روز پیش دیدم واقعا قشنگ بود محصول ترکیه یا سریال زوج عالی نیکول کیدمن بازی میکنه یا متعادل کننده دنزل واشینگتن ..

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
مثلا فیلم مرد رها شده چند روز پیش دیدم واقعا قشنگ بود محصول ترکیه یا سریال زوج عالی نیکول کیدمن بازی ...

کره ای میبینی؟

فیلم و سریالای خیلی خوبی دارن 

من با سریالاشون خیلییی ارتباط میگیرم و دوست دارم 

برام از فیلمای آمریکایی جذابترن

کره ای میبینی؟فیلم و سریالای خیلی خوبی دارن من با سریالاشون خیلییی ارتباط میگیرم و دوست دارم برام از ...

کره ای آره فیلم انگل رو خیلی دوست دارم و یه سریال قدیمی بود وارثان لی می هو بازی میکنه 

کره ای آره فیلم انگل رو خیلی دوست دارم و یه سریال قدیمی بود وارثان لی می هو بازی میکنه

از فیلمای جدید شون آشوب (the tempest 2025) رو ببین خیلی قشنگه 5 قسمت اومده ۹ قسمته کلا 

اگه میخوای خیلی با داستان درگیر بشی و باهاشون زندگی کنی مامان بد و سقوط بر روی تو این ویژگی رو دارن