2777
2789

دخترم امسال میره کلاس اول زندگیم داغون بود وهست شوهرم آدم زندگی نیست اصلا درست نمیشه دخترم خیییلی وابسته پدرشه تصمیم دارم جدا شم ولی بخاطر دخترم میگم سال بعد تموم کنم از ی طرف خودم واقعا اذیتم کم آوردم دیگه 

بچه ها وقتی آسیب می بینن که با طلاق والدین فراموش بشن وگرنه طلاق بهتر از زندگی تو جدل و بحثه به شرطی که بعد طلاق کاملاً حمایت بشن.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۶تا ۱۰ سالگی بدترین اسیب رو میبینن چون درک احساسات و اتفاقات در اونها بیشتر میشه خاطراتی که قبلا بصورت مشترک با پدرمادر داشتن یادشون میاد از جهتی کودکتون داره میره کلاس اول و این یه تغییر بزرگ تو زندگیشه طلاق هم یه تغییر بسیار بزرگه براش هر دو تغییر اضطرابش رو بالا میبره اگه واقعا نمیتونی تحمل کنی بزار چند ماه از مدرسه اش بگذره جا بیفته بعد طلاق رو براش مطرح کن حتما امادگی ذهنی براش ایجاد کن و بهش بگو که قرار نیست هیچ کدوممون رو از دست بدی فقط خونه هامون جدا میشه درضمن اگه احتما اشتی وجود داره و ممکنه در مسیر طلاق پشیمون بشی فعلا چیزی بهش نگو

از ۶تا ۱۰ سالگی بدترین اسیب رو میبینن چون درک احساسات و اتفاقات در اونها بیشتر میشه خاطراتی که قبلا ...

باهاش صحبت کردم بغض میکنه میگه من دوتاتون رو میخوام نمیدونی چقدر دارم زجر میکشم 

باهاش صحبت کردم بغض میکنه میگه من دوتاتون رو میخوام نمیدونی چقدر دارم زجر میکشم

خب حق داره بهش بگو احساست رو درک میکنم و میدونم دوست نداری این اتفاق بیفته اما گاهی وقتا ادما مجبورن یه کاری رو بکنن که دوست ندارن سعی کن باهاش همدلی کنی درمورد احساساتش زیاد صحبت کنی و ارومش کنی و این اطمینان رو بهش بدی که من و بابا همیشه کنار تو هستیم

خب حق داره بهش بگو احساست رو درک میکنم و میدونم دوست نداری این اتفاق بیفته اما گاهی وقتا ادما مجبورن ...

حرفام میفهمه ولی وقتی تو موقعیتش قرار میگیره با اخم ساده من فقط گریه میکنه دنبال بهونه س