الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم با اینکه دوست ندارم فعلا بچه دار شم ولی وقتی فهمیدم جاریم بارداره و قرارع اولین نوه رو یه خونوادت بده خیلی دلم شکست ارزوی من بود اولین نوه شون را یه دنیا بیارم 💔🫠
انشالله خدا به شما هم زودتری بده که فکرت آروم بشه گلم
من کلا حسود نیستم ولی به تنها چیزی هم که حسادت نمیکنم بارداری متنفرم خیلی مزخرفه
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
نمیشه گفت حسودی هر حرفی کلمه ای میتونن بگن ولی این اسمش حسودی نیست فقط اینو میدونم 💔
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
حسود نبودنم همیشه گفتم ذرهای برام اهمیت نداره که کی چی داره کی چی نداره سرم تو زندگی خودم بود شکر خدا رو کردم اما امشب خیلی غصه خوردم از خودم خجالت میکشم از طرفیم دلم به حال خودم میسوزه