2777
2789
عنوان

انقدر گریه کردم سرم درد گرفته

119 بازدید | 13 پست

با مامانم رفتم عروسی ،از اول تا آخر این عروسی کوفتی گفت فیلم بگیر ،هیچکس فیلم نمی‌گرفت هیچکس گوشی دستش نبود این انگار نمیفهمید انگار نمی‌دید هی میگفت فیلم بگیر فیلم بگیر دوتا گرفتم میگم بسه دیگه زشته شاید مردم نخواد فیلمشونو بگیریم ولی نمیفهمید دیگه هی میزد تو پهلوم انقدر گفته بود فیلم بگیر که حالم دیگه از صداش بهم می‌خورد آخرش هم خواهر عروس اومد گفت گوشیتو جمع کن فیلم نگیر دیگه تو اسنپ که نشستیم اشکم دراومد گفتم همینو میخواستی ،فیلمم یکبار دوبار ،ده بار ،بیست بار ول کن دیگه ،حتی بچه های ۸،۹ساله هم می‌دونستن نباید فیلم گرفت گوشی دستشون نبود ولی این هی میگفت فیلم بگیر بفرستم تو گروه خاله هات الهی اون گروه خراب بشه که بابتش باید ریده بشه به سر تا پا هیکل من انقدر گریه کردم که حد نداره از بس این گفت فیلم بگیر سرم درد گرفت از بس هی میزد تو پهلوم میگفت فیلم بگیر خودشم نمی‌گرفت هی به من می‌گفت آخرشم کاری کرد برینن به سر و هیکل من 

من دیگه ۲۵ سالمه زشته این تذکرات رو به من بدن ،عین این بی فرهنگا کاری کردم که اومد بهم تذکر داد

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

اسی حق داری بیا تا صبح کمکت گریه کنم عزیزدلم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا حق داری گوشی رو میدادی دست مامانت میگفتی خودت فیلم بگیراه اعصابم خورد شد

اشکام بند نمیاد ،موقعی که بهم گفت گوشیتو جمع کن دلم میخواست زمین دهن باز کنه برم توش انقدر مامانم تحت فشار قرارم داد که تا نشستیم تو اسنپ زدم زیر گریه تا خونه گریه میکردم الانم دارم گریه میکنم کاش کنارش ننشسته بودم

وا مقاومت میکردی 😂حالا اشکال نداره بابا کی یادش میمونه بیخیال ولی بهش بگو دیگه اینکارو نمیکنم

هزاربار گفتم ول کن دیگه نمیگیرم زشته بس کن شده بود عین بچه هایی که یه چیزی رو میخوان تا بهشون ندی ول نمیکنن ،مجبورم کرد کاری که دوست ندارم و انجام بدم انقدر گفته بود فیلم بگیر و باهاش کل‌کل کرده بودم که دیگه اشکم دراومد خ

کاش کنارم بودی یکم تو بغلت گریه میکردم انقدر دلم پره که حد ندارع

الهی بگردمت خودتو اذیت نکن قشنگم من با اینکه متاهلم 

مامانم یک گیرهایی تاریخی میده تا ساعت ها مغزم سوت می‌کشه بخاطر اختلاف دهه های سنی هست نمی‌تونیم خوب همدیگرو درک کنیم اونا تو دلشون چیزی نیست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الهی بگردمت خودتو اذیت نکن قشنگم من با اینکه متاهلم مامانم یک گیرهایی تاریخی میده تا ساعت ها مغزم سو ...

پس چرا خواهراش اینطوری نیستن؟خاله هام اصلا اینطوری نیستن هیچوقت دختراشون رو به کاری مجبور نمیکنن فقط این اینطوریه حالاهم طلبکارم شده همیشه طلبکاره هیچوقت خودشو مقصر نمیدونه

پس چرا خواهراش اینطوری نیستن؟خاله هام اصلا اینطوری نیستن هیچوقت دختراشون رو به کاری مجبور نمیکنن فقط ...

قربونت برم همه که یک اخلاق ندارند 

هزاربار گفتم ول کن دیگه نمیگیرم زشته بس کن شده بود عین بچه هایی که یه چیزی رو میخوان تا بهشون ندی ول ...

یاد مامان خودم افتادم اونم اینجوری همش میگه فیلم بگیر 

ولی من برخورد میکنم واقعا اخلاقم تنده😁

فراموش کن امشبو بگیر بخواب دختر