2777
2789
عنوان

امشب شب جمعس😬

| مشاهده متن کامل بحث + 4244 بازدید | 139 پست
یا کاربر مرده یا فانتزیاشه ادم بالغ این حرفارو تو سایت عمومز نمیزنه

اره به خدا  یه لحطه   تعجب کردم  از این حرفا   ینی یه زن متاهل انقدر   بی حیا  که بیاد  از رابطه اش بگه    اصلا  یه جوری چندشم شد خوندم  

۴ ساله ازدواج کردیم تازه ۳ ماهه رفته تو این شغل🥲قبلا شغلش چیزدیگه ای بود

اها پس خیلی سخت تره برات 

نه من ۲ ساله عروسی کردیم از اولم شغلش همین بود و عادت دارم 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده شوهرت نباید ازت فاصله بگیره دلسرد شه..توهم بارداری تنهایی

اون اصلا دلسرد نمیشه فقط دوره خیلی سخته تو بارداری مخصوصا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

اره به خدا یه لحطه تعجب کردم از این حرفا ینی یه زن متاهل انقدر بی حیا که بیاد از رابطه اش ...

دقیقا متاسفم برای کسایی که همراهیش کردن

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

بیا شوهر من شب های جمعه واسه تو 😅

توکه دو هفته پیش تاپبک زدی خوشبحال متاهل ها تو بغل شوهرشون من مجردم؟

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

اها پس خیلی سخت تره برات نه من ۲ ساله عروسی کردیم از اولم شغلش همین بود و عادت دارم

اره دفعه اول که رفت دلم خوووون بود نگم که چقدر سخت گذشت هرروز گریه میکردم الانم سخته ولی عادی تر شده 

🤍🐼🥥
اره دفعه اول که رفت دلم خوووون بود نگم که چقدر سخت گذشت هرروز گریه میکردم الانم سخته ولی عادی تر شده

کم کم برات عادی ترم میشه ولی در کلش سخته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ینی اسکول مون کرده؟🤔🤔

هیچوقت یه زن نمیاد اینجوری حرف بزنه که خود کسی که میخونه شرمش بگیره

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

اره طبیعتا ادم دلش میخواد شوهرش کنارش باشه تنهایی روزا رو نگذرونه ولی چاره چیه باید عادت کرد

اره من دوساله عادی شده برام دیگه 

فقط اینسری دعوا کردیم و بلافاصله رفت خیلی سخت تر شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

😑رفتم نگا کردم تاپیکاش با الانش تضاد داره

۲۰ سالشه مجرده دلش دوست پسر و شوهر پولدار میخاد

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)