2777
2789
عنوان

امشب شب جمعس😬

| مشاهده متن کامل بحث + 4242 بازدید | 139 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که باردارم خیلی بیشتر بهم سخت میگذره دوست داشتم بود حالم خیلی بده میترسم اتفاقی بیوفته وگرنه ما ...

وای حق داری سعی کن تنها نمونی یا برو پیش خانوادت یا اونا بیان پیشت 

🤍🐼🥥
چقد بد..ارزش داره؟توهم پا ب ماهی چندوقت دیگه زایمان دست تنها و...دردت بگیره کسی نیس.. کدوم شهرید

نه واقعا.تقصیر خودم بود موندم شهر خودمون نرفتم باهاش

اون تهران هست کارش تا شهر خودمون ۴ یا ۵ ساعت راه هست

الیته میخواد کارش رو بیاره نزدیک ولی خب فعلا نمیشه میره تا بعد بارداری من  

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ما هم فرقی با مجردی نداریم امشب زیرا وضعیت قرمزه😎

ای بابا😂

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

وای حق داری سعی کن تنها نمونی یا برو پیش خانوادت یا اونا بیان پیشت

پیش خانوادمم تنهام نمیزارن اما آدم گاهی اوقات فقط دوست داره شوهرش پیشش باشه

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

شوهرم یه باکس نوشابه انژری زا گرفته ، تا صبح برنامه داریم ، خدایا بهم رحم کن 😖

چی بگم براتون ارزوی سلامتی و تندرستی میکنم 😂😂

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

نه واقعا.تقصیر خودم بود موندم شهر خودمون نرفتم باهاشاون تهران هست کارش تا شهر خودمون ۴ یا ۵ ساعت راه ...

خب چرا نرفتی باهاش‌..اونجا خونه دارید؟

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)