2777
2789
عنوان

من حساس شدم یا حق دارم دلخور شم

113 بازدید | 10 پست

قوه تشخیصم رو از دست دادم نمی دونم حساس شدم یا دارم بازی می خورم

یکم قضیه اش طولانیه خلاصه می گم تو خوابگاه من و دوتا دوست دیگم هر کدوم یه اتاق افتاده بودیم من خواستم اتاق عوض کنم دوستم اول گف نرو اتاقامون نزدیکه دور نشو خواستم بگیرم اتاق اونا راضی نبود بعد ها گف هم اتاقیاش راضی نبودن چون یسری گند کاری داشتن که نمیخواستن آدم جدید بیاد بفهمه که راستم می گف  چون گندش تو خوابگاه دراومد بعدش که اون هم اتاقیش امسال رفت گیر داد بیا دیگه منم دیکه قبول کردم رفتم به مسئول خوابگاه پیام دادم الان به دوستم پیام داده بودم سر یه موضوع دیگه گف مارو دادن یه اتاق دیگه تو چی گفتم خبر ندارم اون دوتارو دادن یه اتاق یه خبر به من ندادن که به فرض تو قرار بود بیای اتاق ما یا مثلا به مسئول خوابگاه نگفتن که فلانی چی؟ اگه من پیام نمیدادم اصلا قرار نبود بگن اتاقشون عوض شده؟ 

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

من شنیدم تو خوابگاه خیلی زیر اب همو میزنن‌.قبلا قصد داشتم در اینده برم خوابگاه یه چند وقتیه مردد شدم کلا

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم تو خوابگاه خیلی زیر اب همو میزنن‌.قبلا قصد داشتم در اینده برم خوابگاه یه چند وقتیه مردد شدم ...

وای خیای بده خیلی همه دورو نقشه کش 

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
حق داری دلخورشی

خودشونم قرهر نبود اتاق عوض کنن ولی خب وقتی فهمیدن باید به من میگفتن دیگه

خودشونم قرهر نبود اتاق عوض کنن ولی خب وقتی فهمیدن باید به من میگفتن دیگه

اره خب حداقل بائو همون وقت باهات در جریان میذاشت

وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:)))

خب همین حرفو خیلی محترمانه به دوستت بزن 

فلانی جون ، پس چرا به من چیزی نگفتی وقتی میدونسی قرار بوده منم بیام اتاق شما 

اونموقع اگه جواب قانع کننده داشت که هیچی ، اگه نداشت نارلحت شو طرفت رو بیشتر بشناس

وای خیای بده خیلی همه دورو نقشه کش

من قبلا فک میکردم خوابگاه جای عشقو حاله الان یه چیزایی میشنوم نمیدونم تو اینده واسه تحصیلم خارج یا داخل کشور چه خاکی به سرم بریزم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

خب همین حرفو خیلی محترمانه به دوستت بزن فلانی جون ، پس چرا به من چیزی نگفتی وقتی میدونسی قرار بوده م ...

توجیح کرد

خب اگه توجیه شدی دیگه زیاد بهش فکر نکن ،ولی به این دوسنتم به عنوان یه دوست عالی حساب باز نکن

ولی دلم شکست🥲