قوه تشخیصم رو از دست دادم نمی دونم حساس شدم یا دارم بازی می خورم
یکم قضیه اش طولانیه خلاصه می گم تو خوابگاه من و دوتا دوست دیگم هر کدوم یه اتاق افتاده بودیم من خواستم اتاق عوض کنم دوستم اول گف نرو اتاقامون نزدیکه دور نشو خواستم بگیرم اتاق اونا راضی نبود بعد ها گف هم اتاقیاش راضی نبودن چون یسری گند کاری داشتن که نمیخواستن آدم جدید بیاد بفهمه که راستم می گف چون گندش تو خوابگاه دراومد بعدش که اون هم اتاقیش امسال رفت گیر داد بیا دیگه منم دیکه قبول کردم رفتم به مسئول خوابگاه پیام دادم الان به دوستم پیام داده بودم سر یه موضوع دیگه گف مارو دادن یه اتاق دیگه تو چی گفتم خبر ندارم اون دوتارو دادن یه اتاق یه خبر به من ندادن که به فرض تو قرار بود بیای اتاق ما یا مثلا به مسئول خوابگاه نگفتن که فلانی چی؟ اگه من پیام نمیدادم اصلا قرار نبود بگن اتاقشون عوض شده؟
می روم که خویش را با خودم بیاورم با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!