2777
2789
عنوان

خدا قسمت هیچ کس نکنه

175 بازدید | 13 پست

دندان درد داشتم شدید که مسکن هم فایده نداشت .

مجبور شدم بکشم .

دندان عقل بود .چند سال بود .

ولی متاسفانه عفونت کل سمت چپ صورتم را پر کرده بود .

هم بالا هم پایین .

به شدت درد میکرد .

منی که تنبل بودم برم دکتر .میترسم برم درست کردم .

به زور دو سال یک بار برم .

به بابام گفتم پاشو بریم از درد دارم میمیرم .

رفتیم دندان ساز  محلمون .یک دقیقه راهه .مثل مطب میمونه .چهل سال تجربه داره .

اونجا موندم .دندونم را کشید .یک میلیون تومان شد .

یکی را فوری پوسیدگی را خالی کرد  .پانسمان کرد .گفت برو عکس بگیر .عصب بکشم روکش کنم .چون دندون پر شده بود .که شکسته بود .باید روکش بزنه .فقط هزینه تقریبیش چقدر در میاد خوبه؟؟؟؟؟..

گلی از گلهام

عصب کشی خیلی گرونه اینجا شهر ما یه دندون تقریباً 9 میلیون می گیرن

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بیمه داری؟

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم .حوصله ندارم .وقت میخواهد .میرم دندان سازارزونتره .

ببین همین کشیدن دندان که یک میلیون پرداخت کردی نرخ مصوب سندیکا ۱،۲۰۰ هزار تومنه ، یعنی انقدر پرداخت میکنه

دندون یکباره … جدا حیف بیمه داری استفاده کن دختر انشالله سلامت باشی 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

نمیدونم چنده .ولی کارش خوبه .فقط بیماری نگیرم

خودتون گفتید هزینه تقریبی چقدر درمیاد گفتم

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ببین همین کشیدن دندان که یک میلیون پرداخت کردی نرخ مصوب سندیکا ۱،۲۰۰ هزار تومنه ، یعنی انقدر پرداخت ...

من دندون عقل کشیدم .

ولی دندان ساز گفت نکش .بقیه را عصب کشی روکش میکنه .کار را فوری میکنه .

گلی از گلهام

نه میلیون عصب کشی روکش چقدر

روکش را نمیدونم فکر کنم مطمئن نیستم 5 تومان و اینا دربیاید من دندون عقلم سالمه ولی اذیت می کنه به نظرت بکشم؟🤦🏻‍♀️

روکش را نمیدونم فکر کنم مطمئن نیستم 5 تومان و اینا دربیاید من دندون عقلم سالمه ولی اذیت می کنه به نظ ...

مال من شکسته بود .

دندان بغلیش هم شکسته عفونت کرده بود شدید .

زده بود کل صورتم .

اگر میتونی پر کن .اگر نه دکتر خودش میگه بکش .چون اگر بکشی صورتت میره تو .

گلی از گلهام

مال من شکسته بود .دندان بغلیش هم شکسته عفونت کرده بود شدید .زده بود کل صورتم .اگر میتونی پر کن .اگر ...

نه ببین رفته توی اون اذیت می کنه درد هم داره خیلی واقعاً الان حالت را درک می کنم می‌زده تا مغز استخوان

نه ببین رفته توی اون اذیت می کنه درد هم داره خیلی واقعاً الان حالت را درک می کنم می‌زده تا مغز استخو ...

دندون عقل را بکش .ولی بقیه را سالی یک بار ببر درست کن .ولی اصلا ازش زیاد استفاده نکن .رنده کن و نرم کن .بخور .

گلی از گلهام